Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Khandis

Billede
Video
Video
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Khandis er en ægte bedste ven og en utrolig blid og venlig hoppe! Jeg må desværre sætte Khandis til salg, da jeg ikke længere har råd til en hest og skal til at studere til sommer. Men allerede til juni skal jeg igang med at studere, så jeg håber meget på at hun har fundet et godt hjem til den tid!

Khandis kan læsses af en person, stå alene i traileren, er sød på staldgangen, eeelsker at nusse og ikke mindst blive nusset!
Hun er en super hest at ride ude i naturen og det bedste er en galop tur på en mark for fuld hammer! Fuldstændig trafiksikker, og kan overtales til stort set alt.

Hun kræver en rutineret rytter afhængigt af hvor meget man kræver af hende i dressuren. Hun kan sagtens gå som en sød hygge/skovturs hest, hvor niveauet ikke er det højeste. Det skal understreges at Khandis er en dame med stort D, og meget gerne vil bestemme både retning og tempo, hvis ikke du kan overbevise hende om det modsatte! Det sagt, så er Khandis blevet lånt ud det sidste halve år, mens jeg var på højskole, til en 12 årig pige, som ikke var den sikreste eller mest rutinerede rytter, og de kom til sidst til at ride rigtig pænt dressur! Så Khandis er en hest for alle! :)

Hun er bestemt ikke en hest man kan mærke har rundet de 18 år! Masser af energi og nogen gange også for meget ;-) Så hvis man kan lide en hest der går frem, og som giver udfordringer i ridningen- så er Khandis helt sikkert et besøg værd!

Hun rides med utrolig følsom sæde og schenkler og lytter meget til sin rytter! Hun kan rides så tit man vil, men er lige pt vant til at blive redet et par gange om ugen. Det har derfor heller ingen betydning, om der er gået en uge eller en måned, imellem at hun bliver reddet.
Khandis ELSKER at springe, men kræver den rigtige rytter til det. Det er ikke noget jeg (eller forrige ejer) har fokuseret så meget på, så det er noget der skal trænes op, hvis det er det man vil :-) der er meget fremdrift efter springet, selve teknikken bag, fejler intet.

Khandis står ved Holbæk, på sjælland og kan prøves efter aftale.

Det er meget vigtigt for mig, at Khandis finder det rigtige hjem, men hvis du synes du kan tilbyde hende det, så lad mig høre fra dig/jer :)

NYPRIS!!
Prisen er 7.000 kr
Hertil kan der (da jeg intet behov har for dette) medfølge udstyr, til merpris.
 
 

[Salg] Kig på Khandis! Hygge, dressur, selskab!

Alt udstyr kan medfølge efter aftale, med Khandis ved salg. Her er der tale om bl.a. sadel, hovedtøj, vinterdækken, fleecedækner, regndækken, grimer, gamacher, bandager, underlag og en hel masse mere. Alt nødvendigt udstyr til hesten.
Har rødt heste pas. Kåret i DV. Vaccineret og passet med tænder og smed (vacc. netop opdateret 28./3-14)
Har ingen forsikring pga. hendes alder. Står uden sko, skal efter smeds anbefalinger kun beskæres ca. 2 gange om året eller efter behov. Træder lidt skævt på det ene bagben men ikke noget der har nogen betydning - derfor er højre baghov slidt lidt skævt. Men uden betydning!

Pris: 7.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Udlån af skøn, ældre hoppe!

Da jeg snart har brug for Khandis kommer et nyt sted hen, bliver hun nu sat til udlån også.
Skriv hvis det kunne have interesse eller hvis du har flere spørgsmål!
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: 9504430
208333199504430
F:
DH 399
(DV DK)
M: Perola Højmark
DS 3948
(DV DK)
MF:
DH 260
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 maj 2014 kl. 22:02, og har været vist 8889 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider