Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Waldemar von Inger-Marienlund

Billede
Billede
Video
Billede

(Solgt)
 Frieser  
 Vallak
 10 år 
 168 cm
 Sort
Waldemar er en dejlig 6-års vallak, som virkelig nyder opmærksomhed. Han har et meget behageligt sind og er yderst samarbejdsvillig. Han er altid den første, som stiller sig op ved leddet, når man kommer ud, og man bliver mødt af en kærlig og utroligt smuk hest. Han har en helt fantastisk karisma og charme, som får alle til at forelske sig i ham..

Han er tilkørt og tilredet hos Henrik Høper i 2010. Kørsels-mæssigt går han både én- og to-spænder, hvilket fungerer rigtig fint, - på billederne er han med til en privat studenter-afhentning.. Han viser sig rigtig flot frem for vognen, og virker til at nyde det i stor stil.. Han kører også i by og på trafikkerede veje uden problemer.. Flere billeder af dette på vores hjemmeside, og film af ham hos Høper på
http://www.youtube.com/watch?v=OZRFL8yv98Q

Han har det frieser-typiske lækre høje forbens-løft og en behagelig gang. Vi ser stort potentiale i ham både som køre- og ridehest. Da vi havde ham hjemme blev han brugt til både tur, kørsel og dressur, - med stor fornøjelse for både ham og rytter.. Han kom med til ugentlig dressur-undervisning på den lokale rideskole, hvor han opførte sig upåklageligt mht trailer og nye omgivelser. Og med stor tiltro til hans dressur-evner, tog vi ham i 2012 med i show-gruppen, "Black Magic" for frieserhesten-midtjylland, - hvor han tog sig rigtig flot ud, og taklede alle de nye oplevelser rigtig godt..

Til kåring vest udviste Ingeborg Klooster fra Stalhouderij Meijer dog stor interesse for vores kære lille Waldemar, og hun ville gerne have ham med til Holland for at træne ham. Vi har haft flere af vores skønne heste i træning hos hende, og der kommer absolut skønne ride-heste ud af det, - utroligt let-ridelige og fintfølende for selv de mindste signaler.. I dette tilfælde havde hun dog forhåbninger om at hans dressur-talent var lige så stort som hans halv-bror's (Hoppe), som hun netop har kvalificeret til granprix-klasser.. Vi kørte ham derfor til Holland d. 24 september 2012, hvor Ingeborg siden har arbejdet med ham, med henblik på at få udforsket hans potentiale, så han kan blive solgt til et passende sted.. Stald Meijer står altså i øjeblikket for salget af ham, og han stiger selvfølgelig i pris efterhånden som han bliver bedre..

http://www.stalhouderijmeijer.nl/pages/en/for-sale/for-sale/waldemar-von-inger-marienlund.php

Vi var i januar nede og besøge dem, og fik taget noget nyt film af Ingeborg og Waldemar, - som ligger på min profil sammen med en salgs-film som vi selv lavede, da han stod ved os.. Waldemar er avlet og ejet af Stald Inger-Marienlund, som er et mindre hobby frieser-stutteri udenfor Brande.
Se flere billeder, den fulde stamtavle, samt mere om Stald Inger-Marienlund og vores heste på http://www.123hjemmeside.dk/StaldIngerMarienlund/

Hvis han skulle fange jeres interesse, så er i velkomne til skrive til mig herinde eller kontakte ejeren, Axel Månsson for mere info og hjælp med kontakt til Ingeborg og Nico, - eller tage direkte kontakt derned til selv.. Han står i øjeblikket til 8500+ euro..
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Google
ID: 208004200700449
F: Mintse 384 stb. sport   Link
Frieser
M: Luna von Inger-Marienlund, stb.   Link
Frieser
MF: Brandus 345, stb. sport   Link
Frieser
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 juni 2013 kl. 12:28, og har været vist 393 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider