Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Filippa

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 138 cm
 Brun
Stangsmål (i cm): 138

Filippa er en hoppe på 8 år.
Hun er en blanding mellem en fjordhest og en islænder, men trods det er hun meget elegant.
Hun er ca 138cm, så hun er en stor 2'er.
I hverdagen er Filippa utrolig sød og omgængelig; hun er let at trække til og fra fold, står roligt alene ved striglning og opsadlning og hun er et kæmpe nussehoved, som elsker opmærksomhed fra både børn og voksne. Hun kan læsses af et barn og står stille i trailer.
Filippa er frisk fremadgående på ridebanen og hun elsker at arbejde. Hun går stabilt samlet i alle tre gangarter. Til træning øver vi schenkelvigninger, versader og traversader.
Vi rider primært dressur, da det er der min interesse ligger, men hun viser stor glæde indenfor springning. Med rytter har hun sprunget 1 meter og 1,25 uden rytter.
I naturen er hun totalt cool og kan rides ud alene uden problemer. Hun er 100 % trafiksikker. Hun elsker at ride i skoven eller tage en jordetur på marken, hvor hun altid er let at stoppe igen. Hun springer også naturlige spring, som træstammer og store grene. På den efterskole jeg går på er hun med, vi får også her prøvet mange former for spring og dressur metoder. Vi har også sprunget gymnastikspring flere gange og det er hun virkelig god til og meget glad ved.
Vi bruger også en del tid på jordtræning da vi har fået opbygget et virkelig godt bånd fuld med selvtillid både fra pony til rytter og den anden vej. Når man også laver meget fra jorderen så kan man ikke helt lave være med at lære nogle trick, så det har vi også gjordt en del ud af.
Filippa er passet med alt. Hun har grønt pas. Hun går pt uden sko uden problemer.
Filippa er en sund og glad hest. Hun fik lavet en handelsundersøgelse d 12/8 2011 uden anmærkinger. Filippa har en lille tildens til at bide let i krybben, fortages dog kun når der fodres. Har dog aldrig haft en betydning og får det ikke i fremtiden.

Hvis du leder efter den perfekte førstegangs pony, du kan stole 100 % på, så er Filippa bestemt et kig værd og du er altid velkommen til at skrive eller ringe og selvfølgelig også komme ud og se hende og prøve hende :)

Hun udelukkende sælges pga. rytters overgang til hest. Jeg har altid været for stor hende men vil ikke indse det. Nu er jeg kommet dertil at jeg kan se det ikke helt passer så godt sammen mere, så det er udelukkende derfor.

Filippa er pt. opstaldet på efterskole - Aalestrup naturefterskole hvor adressen er:
Borgergade 41,DK-9620 Aalestrup.

Jeg kan kontaktes på 29 - 89 - 24 - 18 :)
 
 

[Salg] Super dejlig allround børnepony sælges

Kun privat

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200509361
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Tilkørt-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 24 marts 2014 kl. 10:43, og har været vist 252 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider