Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Miranda

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 13 år 
 147 cm
 Brun
Hej alle sammen

Da jeg desværre er blevet for stor til min skønne 1. pony, er det med et knust hjerte jeg sætter hende til salg.. Miranda vil være en rigtig god førstegangspony/familiepony/børnepony, fordi hun har fået konstateret ledgigt i højre bagben, og derfor ikke vil kunne bruges som konkurrencepony på højtplan. Miranda fungere dog helt normalt, og vi har fået taget røntgenbilleder og bøjeprøve, hvor dyrlægen har godkendt hende!

Miranda er en rigtig skøn hoppe fra 2004. Hun har et grønt hestepas, men jeg ved ikke præcis hvilken race hun er, men jeg vil tro der er noget New Forrest/Araber i hende.

Hun næsten har prøvet det hele. I dressur går hun pt. LB til d-stævner og kan både schkelvingen og versade i trav. Miranda har helt bestemt lysten til at springe og til d-stævner er det pt. LB, dog kan hun sagtens springe 120 med rytter til træning, dog skal hun ikke overbelastes i spring. Hun elsker at være på skovtur både uden og med andre heste og følger altid med flokken. Hun har været meget på stranden og går lige ud i vandet. Miranda har både været på én jagt med 30 andre heste som hun klarede utroligt godt og fik sprunget alle springene uden problemer. Hun har været til ét militarystævne i 2012, hvor hun også klarede det godt. Hun er ALDRIG bange for at springe hverken på bane eller på tur. Hun springer både over grøfter med vand, træstammer, hække og lign. Miranda er som sagt en pony som vil yde det bedste hun kan, og prøver at tilfredsstille rytteren!

Miranda er meget nem at have med til udestævner og er ikke bange eller stresset.
Hun går med 4 sko (148 cm med sko) og er blevet passet smed, vaccination, ormekure mm. Miranda er vant til trailerlæsning, klipning, trafiksikker 100 %.

Miranda har et stille temperament, men kan ikke så godt lide når der er for meget larm og stress omkring hende. Hun har hjertet på det helt rette sted og knytter sig og støtter sig meget til rytteren! :-)

Prisen kan forhandles.
Prisen er inkl. Transport dækken, transport gamacher, underlage, tæpper, grimer, hovedtøj, gamacher (dressur+spring), pleje tilbehør m.m. Helt ny Ideal dressur sadel fra 2011 som passer hende perfekt kan købes med for 7000 kr. (nypris 14000) og en brun Train spring sadel for 3000 kr.

Miranda skal have en rytter med 100 % forældreopbakning! Samtidig skal hun have en rytter, som er kærlig og rolig, men kan være bestemt! Da Miranda har ledgigt, må hun helst ikke stå for meget stille, og skal derimod motioneres min. 4-5 gange om ugen! Hvis det lyder som om at Miranda kunne være noget for dig så kontakt mig, og kom endelig ud og prøv hende, men i sidste ende er det mig som bestemmer hvem ejeren til min dejlige pony skal være!

UPS: MIRANDA SKAL IKKE BRUGES SOM RIDESKOLEPONY ELLER LIGN. KUN PRIVAT!
 
 

[Salg] Skøn allround pony sælges

Transport dækken, transport gamacher, underlage, tæpper, grimer, hovedtøj, gamacher (dressur+spring), pleje tilbehør m.m. Helt ny Ideal dressur sadel fra 2011 som passer hende perfekt kan købes med for 7500 kr. (nypris 14000) og en brun Train spring sadel for 3000 kr.

Pris: 19.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] SØGER RYTTER- med henblik på køb

Hejsa alle sammen

Jeg står og mangler en pige, som kan passe min skønne pony 3-4 gange om ugen og til stævner hvis du vil det. Da jeg starter på gymnasie nu.
MEN MIRANDA ER BLEVET SAT TIL SALG, SÅ PERSONEN SOM JEG SØGER VIL KØBE HENDE PÅ SIGT !!

Der selvfølgelig altid nogle krav, så her er de!
- Du skal være på nogenlunde samme niveau, som min pony
- Du skal være utrolig tillidsfuld
- En som vil behandle min pony som det var hendes egen
- Du skal kunne tage et ansvar og være stabil - jeg skal kunne være sikker på min hest bliver set til de dage jeg ikke kommer.
- Du SKAL have 100 % forældre opbakning hvis du er under 18 ? jeg kan ikke være der hver gang du skal ride.
- Du har mulighed for at købe hende på længere sigt!!!
- Miranda står i Langholt nær Aalborg, og der skal hun blive stående

Prisen kan vi snakke om!
 
 
Google
ID: 208333200409433
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 16 august 2013 kl. 17:48, og har været vist 3140 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider