Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cheval

 Anden særlig race
 Hoppe
 8 år 
 149 cm
 Broget
Cheval er en hoppe, med temperament. Hun er super sød på tur, og har en enkelt gang haft en fuldstændig urutineret rytter med på tur. Dog er hun en hoppe, som godt kan have lidt hingstet adfærd. Hun er lidt bokssur, og vil have sin mad i fred for andre heste. På staldgangen er hun sød, bliver dog hurtig utålmodig. Men ikke mere end at man kan irettesætte hende og fortsætte det man er igang med. Så hun er en hoppe der er klar over hun er en dame. Men hvis kom ud til nogle der har tiden og lysten til hende, vil hun helt sikkert blive en skøn dame!

Hun har været i proff. tilridning, hvilket er gået super godt. Allerede efter en måned kunne hun rides i alle gangarter, samt søgte selv frem og ned. Hun har desværre ikke været redet så meget her på det sidste, da jeg er for stor til hende. Men hun vil sagtens kunne fremvises under rytter.

Hun har sidste år stået stille i 2 måneder, og efter den tid kunne jeg bare sætte mig op og ride tur, uden hun sagde det mindste. Hun er super nem når det kommer til det.

I dressuren går hun fint, søger fint ned, dog er hun stadig ung og ikke redet konstant siden tilridning. Men hun er lige til at gå til.

Hun er passet med vaccine, smed og har flere gange også fået massage. Der er grønt pas på hende. Jeg har haft hende siden hun var 1½ år. Hun kan kåres i Dansk Pinto Forening til efteråret, i F1.

 
 

[Salg] Super lækker hoppe sælges

Grønt hestepas. Mulighed for kåring i F1 i Dansk Pinto Forening.

Pris: 8.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 152690
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 20 marts 2013 kl. 12:25, og har været vist 104 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider