Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wild Dancer

Billede
 Hollandsk varmblod  
 Vallak
 14 år 
 163 cm
 Mørkebrun
Dancer er en hest med massere af personlighed, han er vågen og opmærksom, men hvis man forstår at udnytte dette er det noget jeg personligt sætter meget pris på. Han er en anelse nervøs, men han løber aldrig, han spænder bare eller laver et lille hop. Derfor skal han rides af en rytter med fast men kærlig hånd. Dancer er en utrolig følsom hest og reagerer stærkt for hjælperne, det er derfor vigtigt ikke at afreagere på ham. Han er en hest der utrolig gerne vil please sin rytter, han prøver virkelig at gøre hvad man beder ham om, men hvis han ikke helt forstår hvad man mener, kan han godt spænde lidt.
Dancer har tre rigtig gode gangarter, hvor jeg ikke vil fremhæve en bestemt. Hans skridt er taktfast med overtrædning, hans trav er utrolig speciel (på en positiv måde) da han løfter benene utrolig højt og hans galop er utrolig rummelig.
Han har sprunget lb med tidligere ejer og gået la dressur, til et mindre stævne, med nuværende ejer. Han kan alle øvelser op til la og har kapacitet til mere.
 
 
 
 

[Part] Hest søger rytter 1-2 gange om ugen

Der kræves et mindre beløb. Men endnu vigtigere ønsker jeg en fleksibel rytter der har mulighed for at ride ham i ferier og nogen weekender, derudover ønsker jeg en der kan ride ham 1-2 gange om ugen. Vi vil gerne have en erfaren og ansvarsfuld rytter, hvis muligt med kørekort til hestetrailer. Vi søger også en 18+, der har noget stævneerfaring
Jeg tjekker ikke hestenettet så ofte så derfor bedes i kontakte mig via sms eller opkald. HVIS der er nogen der har haft problemer med at kontakte mig, bedes i kontakte mig på det nye nummer
Han står på Skåde Rideklub i Mårslet uden for Aarhus, hvor alt det praktiske bliver ordnet. Så det eneste i skal er at ride og rydde op efter jer selv.
 
 
ID: HST 152449
F: Patijn
97.04374
M: Prudance
97.05374
MF: Fabricius
87.2469
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 02 marts 2013 kl. 16:16, og har været vist 917 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider