Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Solitaire

Billede
Billede
 Frieser  
 Hoppe
 12 år 
 164 cm
 Sort
Solitaire er en super dejlig frieser med stort F. Hun er den lette dressurmodel. Hun blev tilredet sent (7 år), sidste år, men er bare super nem, hun kan stå stille i længere tid og man kan bare sadle op, hun giver altid en god tur, hun kan virke varm fra jorden, men så snart man er i sadlen passer hun rigtig godt på sin rytter. Hun er ikke langt i sin udannelse, da jeg blev gravid kort efter hun var tilredet. Hun går fint til bidet, er meget følsom på tøjlen, og rides med sæde/ben. Hun mangler stadig en del balance, specielt i galoppen mangler en del træning, da jeg ikke har kunne galoperer, imens jeg var gravid. Kan en smule schenkelvigning. Hun må betraktes som en usleben diamant, hvor grundridningen er på plads.
Selvom hun ikke er langt i sin uddannelse går hun lige i hjertet på en, hun elsker at få opmærksomhed, om det bare er hygge på staldgang, en gåtur eller en tur i sadlen, så NYDER hun dit selskab. Hendes kondition er pt ikke ret god, så du skal nok regne med at hun skal arbejdes stille og roligt i gang.
 
 
 
 

[Part] Frieser søger part

Da jeg lige er blevet mor, må jeg sande at tiden er knap, derfor søger vi en part til min "lille" baby.
Solitaire søger en rytter der har mod på at hjælpe med videreuddannelsen og har mod på at tage hende med ud i naturen som en vigtig del. Der er planer om at hun skal stilles til Kåring, så hendes kondition skal trænes op til dette. Du skal være stabil og komme minimun 2-3 gange om ugen. Vi har ikke ridebane, men der er planer om den bliver lavet i år (sommer)
De dage du rider hende lukker du de 2 heste ind vi har, samt foder og strøer. og du står for udmugningen ved Solitaire. Ellers er det gratis og har vi et godt samarbejde, er der ingen tidsbegrænsning.
 
 
Google
ID: 208004200505781
F: Onne 376
528004199619181
M: Zerike Marjan Petra M.
528004199902560
MF: Leffert 306
528004198603061
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 marts 2013 kl. 20:33, og har været vist 1092 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider