Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Vallak
 17 år 
 168 cm
 Sort
Voksen eller gerne noget rutineret Springpart søges til min dejlige enøjet hest
2-3 gange ugentligt.

Felix er en vallak med det dejlige rolige oldenborg sind ;.)
Han er en hest med stor personlighed men vinder du først hans tillid har du en hest der går igennem ild og vand for sin rytter :-)

Han er øvelse stærk til LA niveau og er stadig i rivende udvikling efter meget sygdom, men han er nu fit for fight :-) Han har startet nogle stævner med gode resultater. Du skal gerne kunne det grundlæggende i dressuren men en fordel du også kan ride ham,da vinterhalvåret mest er indendørs. Rider selv meget med sæde og let hånd så det er en fordel du også formår det.
På stald er han en en total nussegøj og har brug for at der bliver taget sig god tid til ham (ingen stress og jag) og jeg forventer du giver dig tid til det både før og efter ridning.
Ellers elsker han en god skovtur og kan godt gå alene og er rimelig trafiksikker. (skriver ikke 100% da det er der ingen der er)
Han har sprunget det sidste år efter han mistede øjet og det går fint fremad, og han elsker det så det vil jeg ikke fratage ham, men han kan godt blive usikker hvis rytter er det så det kræver du er på. Han springer pt ca 110cm og ved ikke hvor meget han har kapacitet udover det så man skal ikke sætte forventninger for højt. (mener nu godt ham kan springe højere med den rette)
Nøgleord: tillid
Har desværre haft en del ryttere på han det sidste stykke tid (alt for unge piger) så søger en voksen og ansvarsbevist rytter som godt kan forstille sig en god rum tid sammen med ham :-)
Forventninger til dig:
Overholder aftaler. Ansvarsbevist. Ikke ser en lille snue som forhindring.
Der er springundervisning hver tirsdag aften, og forventer du kan deltage der. Springundervisning betaler du selv. Torsdag må du meget gerne ride på tur eller hyggeride den dag, da jeg selv mest er til dressuren, men vil sætte pris på du starter med at få undervisning hos min instruktør et par gange så du lærer hvordan han skal rides :-) jeg forventer du passer på ham som din egen når du har ham :-)
De 2 faste dage er en ufravigelig betingelse fra min side da jeg underviser på rideskolen om torsdagen og ikke har kræfter til at ride bagefter.
Staldarbejdet er udmugning hver dag (træpiller) som jeg forventer du gør når du har ham og der skal fyldes halm og warp i boks .

Som part hos mig får du en samarbejdspartner som kun vil sin hest det bedste og du kan være sikker på han ikke har stået inde dagen før du skal have ham. Jeg blander mig heller ikke medmindre du ikke passer det vi har aftalt, og du har rimelig frie tøjler når du har ham.
Du må også gerne starte stævner hvis du har lyst til det men blot det er i nærområde da han er svær at håndtere med trailer.
Vi har ridehus i forbindelse med stald så du skal ikke op på vej for at komme til ridehus, men der kræves ridehuskort som koster 850.- for et halvt år. Partpris til forhandling men forventer ca 500.- men kemi er det væsenlige for mig. Springundervisning koster 500.- pr md.
Bus 350s går næsten til døren.
Fortrækker en der bor i nærområde eller har bil så det ikke er busdrift der afgøre om du kan komme. Hvis du mod forventninger skulle blive forhindret vil jeg gerne vide det i god tid.
Hvis du mener du kan stå inde for overstående hører jeg gerne fra dig :-)

PS. KUN SERIØSE HENVENDELSER OG GENNEMTÆNK OM DU HAR TIDEN OG LYST TIL DET TAK !!!!
 
 
 
 

[Part] Springpart og hygge/dressur

500.- for springundervisning+ Ridehuskort 850.- halvårigt evt partpris 500.-
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 0003889
208333200003889
F:
OLH 651
M: Laika
9504625
MF:
DVE 330
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Stamtavle
Senest rettet 05 februar 2014 kl. 14:46, og har været vist 4502 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider