Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Iventa

 Trakehner  
 Hoppe
 7 år 
 173 cm
 Sort
Stor, langbenet og kulsort trakehner unghest på 5 år ud af eliteafstamning, udbydes som helpart for absolut ambitiøs, men empatisk rytter, der sætter hensynet til hesten højt.

Hesten har super gangarter, er ekstremt højt stillet med en imponerende front og et virkelig godt interiør med gå vilje, ærlighed, og super ridelighed. Er virkelig samarbejdsvillig, elsker at arbejde og er fuldstændig kold i hovedet. Er virkelig ridelig og kan som dressurhest nå MEGET langt Er pt øvelsesmæssigt klar til championater (LA1/LA2) - et niveau nået efter meget kort tids ridning, men savner styrken i øvelserne og den ambitiøse rytter med den rette indføling og gode ridekundskaber.

Hesten har også springtalent. Den er løssprunget få gange, men springer 130 cm uden problemer. Søger selv hen mod forhindringerne, springer småpindene på stierne i skoven, uden opfordring. Det er imidlertid dressuren der er i fokus.

Mor blev 3'er i FEI finalen for trakehnere for 5 års efter få måneders ridning med 79,7%, og er ligeledes ekstremt ridelig og går nu øvelser til middelsvær.

Datteren har samme samarbejdsvillige sind, men er uden tvivl et endnu større talent og har et mere imponerende eksteriør end moderen.
 
 
 
 

[Part] Vil du starte championater?

....så har jeg hesten....

Har du udpræget stævneerfaring og måske startet landsstævner, er din egen M eller S hest skadet, eller er du i mellemfasen mellem heste og ønsker at holde ridningen ved lige og starte stævner, eller ønsker du en hest nummer 2, er dette muligheden for den empatiske og dygtige dressurrytter, som ønsker sig en nem hest med masser af potentiale.

Du skal kunne kommitte dig til et mål om at starte championater med ønske om at gøre god figur, derfor er erfaring et absolut MUST.

Er du den rette rytter, får du forholdsvis lette tøjler!
 
 
ID: HST 151813
F: Hofrat EHT
Trakehner
M: Ivalo RHT   Link
Trakehner
MF: Höhenstein EHT
Trakehner
Dressur: Talent
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 17 juli 2014 kl. 23:43, og har været vist 3293 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider