Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vangsgaards Vanity

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Hoppe
 13 år 
 146 cm
 Brun
Vanity bliver til dagligt kaldt Vani. Hun er en super dejlig pony.
Vani Bruger ryggen findt. Men hun skal rides frem. Da hun ellers putter sig.

Hun springer 80 - 90cm Til træning. Men har kun startet LE - LD til stævner. Da hendes hjerte ligger i dressur. Hun går LB i Dressur. Og kan godt komme op på La.


Mere info. Så skriv :D
 
 

[Salg] Dejlig Lærepony sælges.

Vangsgaard's Vanity er en rar NF hoppe e. Marrondales Moscan og med Black Knight til MF fra. 2004 på 146,5 m. sko.
Vani er en utrolig dejlig pony, som kan rides af alle. Hun er nem at ride til bidet, og meget styrbar, og venlig. Vil helt klar egne sig som førstegangs pony/lærepony, da hun er en pony der elsker at lære fra sig, og blot ønsker at gøre sin rytter tilfreds. Hun ligger pt. På et Lb-La niveau i dressur, dette er dog ikke udnyttet fuldt ud grundet rytters manglende interesse, og Le-Lc i spring, men kan med rette rytter komme langt indenfor springning, da det er helt tydeligt at hun elsker det, hun mangler blot noget mere teknik og træning, hvilket jeg har, måtte erkende at jeg ikke kan give hende, da jeg også selv mangler noget mere teknik indenfor springning. Hun har startet Lc til gode procenter, og skal til at i gang med Lb klasserne i dressur, og Ld-Lc i spring.
Men det er ikke kun i sandkasseridning Vani egner sig til, men også på tur opfører hun sig helt eksemplarisk, og her skal der meget til at sætte hende ud af kurs. Hun kan både tage en vild galop tur, men også bare en hyggelig skridt tur eller noget helt tredje. Hun har bla. Redet en 5 km tur til Limfjorden uden problemer, og jeg tror hun vil egne sig godt til jagt eller military. Hun har også startet ponygames en enkelt gang, og det er tydeligt at se hun elsker det! Så vil du have ponyen der kan det hele, men som du stadig væk selv kan forme? Så er Vanity ponyen for dig!
-Udstyr kan købes med for mer? pris. Bla. Kombi sadel, 3 hovedtøjer, 2-3 underlag, gamacher, 2-3 dækkener, springsadel og en masse andet.
Jeg ser mig desværre nødsaget til at sælge min bedsteven da jeg er blevet for stor, og ikke har tid til at give hende det hun fortjener. Så derfor ser jeg mig også ret til at vælge mellem købere, da Vanity stadig betyder ekstremt meget for mig og fordi hun kun fortjener det absolut bedste.
Byttes gerne til spring hest.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] H: Allround Kat 1. Ø; Spring hest.

Jeg ønker mig en spring hest. Da min er mere til dressur. Men hun kan med rette rytter komme op og springe noget højere.
ID: HST 150286
F: Marrondales Moscan
M: Lucinda
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 januar 2013 kl. 10:39, og har været vist 246 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider