Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Atla fra Gudenådalen

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 19 år 
 138 cm
 Rød
Jeg ejer to søde ismuler. Jeg må erkende, at vi godt kunne bruge en rytter, som både hestene og jeg kunne få nogle gode stunder sammen med :)

Lidt om hestene:

Atla:
Islænderhoppe på 138 i stang.
Hun er en fræk turbo'hest med masser af vilje :)
Hun er hesten, som går gennem ild og vand for folk, som hun kan lide. Jeg kan faktisk bede hende om hvad som helst, og hun gør det uden tøven. Hun har overrasket mig SÅ positivt uanset om vi snakker dressur, skovture, strandture eller spring.

Hun tølter og tølter og tølter.. Atla er femgænger :) Hun har vilje over middel!

Atla og jeg har været igennem en lang proces, hvor vi har trænet og trænet. Da jeg købte Atla, havde hun nemlig skæv ryg, hvilket jeg fandt ud af efter et par måneder. Vi har knoklet en krig i samarbejde med kiropraktor for at få rettet hendes ryg op, og vi er nået SÅ langt! Den dag i dag har jeg fået en fantastisk hest ud af arbejdet, og det vil jeg bestemt ikke ødelægge igen. Derfor søger jeg IKKE en tung rytter, så rytter skal helst veje maks 70 kg. Din højde er bedøvende ligegyldig, da det er vægten, der betyder noget, for på islændere er højden og alderen på rytteren ligegyldig. :) . Jeg er selv 175 cm høj og 21 år gammel.

Ásbjörn:
Islændervallak på 148 cm i stang.
Han er virkelig kær. Han vil bare det bedste for folk omkring sig.
Ásbjörn er rolig, blid og kærlig - men samtidig speciel og anderledes! Han er bestemt ikke en allemandshest :) ! Han er en vallak, som klart har holdninger til, hvem han kan lide, og hvem han ikke kan lide . Heldigvis er jeg selv 100 % godkendt ;) ;) Men ikke alle får lov at komme ind på livet af ham. Han kan godt blive fornærmet og jaloux, hvis man (ifølge ham) ikke lige bruger tiden fornuftigt (altså vælger ham frem for de andre heste og KUN ham)
Når du så er kommet ind på livet af ham, så elsker han dig ubetinget. Han er dybt loyal og meget meget kærlig, når han først er faldet for sin rytter. Superdejlig hest med masser af livsglæde.

Han mærker tydeligt hvem, der sidder på ryggen af ham. Er det mig, som sidder på ham, så er der knald på, men er det måske min mor, så er han meget rolig og afventende. Fedt med en hest, som bare tilpasser sig.

Han er herlig, og han har fra dag ét gjort mig rigtig glad. Så kær!

Ásbjörn er også femgænger. Han har middel vilje :)
 
 
 
 

[Part] To islændere søger rytter :) GRATIS!

Er der nogen, som har lyst til at hjælpe mig med at ride mine to dejlige heste? :)

Jeg rider og passer dem begge to selv, så der er ikke tale om en decideret part på én af hestene, bare en rytter, som jeg til tider kan ride sammen med, idet jeg altid rider alene, hvilket jeg (og også hestene) synes er kedeligt i længden.. Ellers vil der være tale om en rytter/passer, som vil tage hestene de dage, hvor jeg ikke kan. Du må gerne ride alene ind i mellem også, ingen tvivl der, men jeg håber, at vi sammen kan give hestene en masse gode oplevelser, for de er SÅ fede at ride, når vi er to afsted på tur.

Hestene står på nuværende tidspunkt i 7150 Barrit hos mine forældre, hvor der er den LÆKRESTE skov at ride i, og strand lige ved siden af, hvor vi kan bade med hestene. Det lækreste sted at ride!!! Der er desuden mulighed for at låne en ridebane et stykke derfra, hvor vi kan ride gratis. Desuden kører jeg pt. til undervisning i en nærtliggende lille by sammen med Atla cirka en gang om måneden.

Der er tale om verdens bedste heste, så jeg kræver, at du er en sød, erfaren og forstående rytter, som behandler mine to små guldklumper godt :)

Begge heste er stabile og fantastiske at omgås, men da min vallak er meget følsom overfor nye mennesker, så søger jeg en rytter/passer, som især min vallak klikker sammen med. :)

Atla er ukompliceret, men har megen fremdrift, hvilket jeg personligt ELSKER, men man skal selvfølgelig kunne håndtere en hoppe, som gerne vil frem på tur. På banen kan ALLE dog ride hende.

Jeg står selvfølgelig til rådighed ved yderligere info, hvis det har interesse.

Jeg søger en rytter/passer, som vil hjælpe til med de ting, som nu engang hører sig til, når man har hest. Fjerne klatter, fodre, give vand osv. osv. Du får lov at ride gratis, hvis du vel og mærket kan hjælpe til. Ellers er prisen 200 kr. pr. måned.

Jeg søger desuden en rytter, som selv kan tage initiativ og som er fleksibel, idet jeg flere gange har måttet droppe andre parter, fordi jeg næsten har måttet HIVE dem ud af døren. Jeg ønsker en part, som selv tager initiativ og tager ansvar. Ellers kan jeg ligeså godt tage hestene selv. ;)
Jeg gider ikke, at have mere arbejde ud af det, end jeg ville have haft, hvis jeg tog dem selv - så er det sagt! ;)

Jeg vil helst have en rytter på OVER 15 år (meget gerne en voksen rytter), men skriv bare, hvis du er yngre og tror, at du vil kunne ride mine heste alligevel. Du skal bare være rutineret og erfaren i din omgang med heste, men du behøver ikke nødvendigvis have erfaring med at ride islændere og i at håndtere de to ekstra gangarter tølt og pas. Det kan læres ;)

Kontakt mig endelig, hvis I har spørgsmål :)

Mvh Sanni

Se eventuelt hestene på hestegalleri:

http://www.hestegalleri.dk/galleri/184531-islaender_atla_fra_gudenaadalen

http://www.hestegalleri.dk/galleri/184528-islaender_asbjorn_fra_hoejmarken

Det koster ikke noget, hvis du blot hjælper til og behandler mine to guldklumper godt :)

OBS: Transport fra Horsens eller Hornsyld kan måske arrangeres, da jeg selv kommer den vej forbi.
Ellers må man tage bussen, cykle eller selv køre.
 
 
ID: HST 150035
F: Draumur fra Hlíðarbergi
Islænder
M: Ála fra Gudenådalen
Islænder
MF: Bliki fra Kirkjubæ Dk 86
Islænder
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 december 2013 kl. 20:52, og har været vist 1209 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider