Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gamblers Chillipepper

Billede
Billede
Billede
Billede
 Paint  
 Vallak
 16 år 
 154 cm
 Broget
Chilli er en udadvendt og arbejdsvillig snart 12 årig vallak paint horse. Han blev tilredet som 2-3 årig, men blev så ikke brugt før jeg købte ham i sommeren '12. Derfor er han stadig meget ny på banen med mange af de samme udfordringer som med ungheste - bort set fra unoderne. Vi er 100 % western med lidt hyggeture i skoven engang imellem og springer gerne en smule over grøfter og træstammer. Han er en kærlig og nusseglad fyr, som kan være lidt af en kylling, der bedst kan lide at følge de samme rutiner. En rutine er dog skabt efter tre til fire gange. Han har brug for en rimelig erfaren rytter med god tålmodighed. Han kan godt lide fart og kræver stadig en let bestemt hånd når han galopperer.
 
 
 
 

[Part] Westernhest i Næstved søger part

Jeg er en 23 årig studerende i Næstved, som søger en part til min super dejlige westernhest. Som studerende er økonomien ikke det højeste og en hjælpende hånd søges derfor.
Jeg søger en erfaren rytter som gerne vil have en part på min hest (2-3 dages ridning om ugen). Hesten står privat med 3 andre heste, hvor der er en udendørsbane og en stor skov/landevejsområde (Næstved ØST). Jeg er åben for både fleksible eller faste ridedage. Jeg vil rigtig gerne have et samarbejde, sådan at vi kan snakke om træningen og dele problemer eller kreative løsninger. Han går med forsko pga. det grove tærren og en del af beløbet vil gå til smed, dyrlæge og diverse.
Min pris er:
for 3 dage 750 kr om måneden.
for 2 dage 500 kr om måneden.
Halmstrøning, fodring og udmugning klarer jeg selv i samarbejde med opstalder.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 636,443
208333PH0636443
F:
244,767
(PN USA)
M: Shesasmokin- Peponita
3046717
(QR USA)
MF:
2479812
(QR USA)
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 09 februar 2014 kl. 16:55, og har været vist 1302 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider