Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Max

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 8 år 
 152 cm
 Brun
Max er en Blandingshest på 3 år. Indtil videre måler han til 150 cm. men er ikke færdigmålt, og regner med at han stadig vokser 3-4 cm. Han er en meget opmærksom hest, og der skal næsten intet til at forskrække ham. Han står pænt på staldgang, og har intet problem med sadel og hovedtøj. Det eneste tidspunkt han er strid på, er i boksen når han spiser, hvor han normalt bliver rigtig hidsig og sparker ud. Han har haft rytter på 11 gange nu, og han tager det stille og roligt hver gang, så nu mangler han bare at lære signalerne ordenligt, men han har desværre lidt svært ved at forstå hvad han skal. Men alt i alt er han en super dejlig pony, men kæmpe kapacitet inden for spring. Han har super flotte gangarter, og i trav flyver han nærmest bare afsted.
 
 

[Salg] SUPER SPRINGHEST

Jeg har efter mange overvejelser valgt at sætte min super dejlige hest Max, til salg. Han sælges primært p.g.a. tidsmangel, da jeg i forvejen har andre heste, skole og arbejde at passe. Max er 4 år gammel, og han er ikke tilredet, men er dog ryttervant, og jeg har uden problemer siddet på ham op til flere gange, også bare med grime og træktov. Han udviser stort talent både inden for dressur og spring, og her skal spring specielt fremhæves, da han er meget hurtig.

Max er et stort nussehoved, og elsker at være i centrum, og få al den opmærksomhed han kan skaffe.

Dog skal det siges at Max er en hest, der trænger til noget opdragelse.

Hvis han lyder som noget for dig, er du velkommen til at skrive eller ringe til min telefon, ellers så send mig en besked herinde :-)

Pris: 5.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 148978
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 april 2013 kl. 14:29, og har været vist 134 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider