Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Solheim's Ramina

Billede
Billede
Billede
Billede

 Palomino  
 Hoppe
 8 år 
 168 cm
 Palomino
Ramina er min aller første hest som jeg har købt for mine egne opsparede penge d. 26 April 2012 men jeg fik ikke hende hjem den dag ;)

Ramina ville nemlig hverken i trailer eller lastbil, så vi måtte vente til dagen efter hvor vi fik en dyrlæge ud og bedøvede hende(beroligende) så vi måtte skubbe hende op i traileren. Hun fik en god rolig køretur, og var slet ikke stresset da hun kom ud af traileren. Hun var nysgerrig og opmærksom og spiste med det samme af wrappen da hun kom ind i sin boks :-)

Ramina er en skøn Hoppe med et rigtig godt sind. Ramina er blevet avlet af Stutteri Solheim på Sjælland, og har aldrig haft andre hjem end dette. Så hun skal lige falde til ro på hendes nye sted og lære, at være lidt væk fra flokken.


Ramina er faktisk meget rolig taget i betragtning, at hun kun lige er fyldt 3 d. 4 April 2012.
Tager alt meget cool men hun ved også godt hun er en hoppe, og man skal ikke presse hende for meget, for så går hun helt i baglås.

Alt i alt et rigtig cool temperament som jeg faldt pladask for da jeg så hende for første gang :-) Elsker at stå og nusse og hygge med en. Der er absolut ingen sure miner hos hende. Super dejligt!

Gangarter: Skridt: Stor og dejlig fedrende. Træder godt ind under sig(4 hove uden rytter) og den er på ingen måde stiv. Til kåring fik hun 8 i skridt.

Trav: Meget stor og flyvende hvor hun strækker sine forben ud og svæver :-) Har god haseaktion. Til kåring skrev de: Takstfast indundergribende men lidt bundne bevægelse. Hun fik 7 til kåring.

Galop: Meget stor og blød at kigge på. Fik 7 til kåring.

Fik til Følskue 98899 :-)
Fik til hoppekåring 77888 :-)
 
 
 
 

[Part] Søger dygtig ambitiøs springrytter til hest.

OBS: hesten bliver fra d. 1 november flyttet til en anden stald, i den anden ende af hedeland. adresse: Øde Hastrup Vej 110 . Hesten står i September og Oktober på Stærkendevej 145 Roskilde.

Jeg søger partrytter fra 1. september af og gerne 1 år frem.
Er du passioneret springrytter/militaryrytter , har jeg hesten for dig :O) Da min interesse for springning ikke rigtig er der mere, men hesten stadig rigtig gerne vil, søger jeg en dygtig spring/militaryrytter som kunne tænke sig at springe Ramina 2 gange om ugen. Hun er en meget dygtig allroundhest, som altid vil gøre det bedste for sin rytter. Hun er 6 år, alderssvaret uddannet i dressur men mangler stadig at blive uddannet i spring. Hun er en rolig men opmærksom hest på en springbane, og er absolut kold i terrænet. Dog er hun stadig ung, og skal stadig lære. Hun har været til springstævner og militærstævner i 80/90 højden, og har udvist stort overskud på banen, hvis også selv rytteren formår at holde hovedet koldt og ikke stresse begge parter op. Ramina er en meget glad og humørspredende hest, der meget sjælendt er sur og meget sjælendt sætter en stopper for det uopnåelige :)
Så hvad jeg søger jeg:
- En passioneret og virkelig dygtig springrytter der før har uddannet ungheste til spring.
- Du skal have din grundridning iorden, og have sprunget lc-baner hest.
- Du skal være over 18 år og have bil, da offentlig transport til stedet ikke er en mulighed.(eller i hvert fald tager rigtig lang tid)
- Have mod på at starte spring og militarystævner hvis du har lyst.
- Overholde aftaler og være fleksibel. Du vil ikke få faste dage, men vi vil uge til uge aftale nye dage du vil kunne ride hende.
- Behandle min hest og mine ting som var det dine egne.
- Selv kunne stå for at sætte springbane op og ned.

Hvad vil du få:
- En super allround hest som du vil kunne nå langt med og selv vil kunne forme.
- Mulighed for at komme til stævner, hvor jeg vil kunne køre dig.
- Få lækre faciliteter at ride på. På stedet er der hhv. 20x40 ridehus, 20x40 ridebane og hedeland 20 minutters skridt fra stedet. pt. er der ingen springmaterialer det nye sted vi flytter hen d. 1 november, men det vil der blive købt. Indtil videre, kan den udendørs springbane på det nuværende opstaldningssted benyttes inden indendørssæsonen starter.

Prisen vil være 1000 kr om måneden. Startgebyr til stævner vil stå for din regning, hvor jeg så står for at arrangere bil , trailer og kørsel.
Du vil modtage undervisning af mig og du må også gerne selv medbringe undervisning for egen regning, bare jeg godkender vedkommende :O)

Håber der er en dygtig rytter derude, som kunne tænke sig at være en del af et nyt team. :-))
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333200900450
F:
PAH 45
M: Ronja
DH 4324
MF:
DH 471
Dressur: M-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 17 august 2015 kl. 22:51, og har været vist 854 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider