Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Olaja ox

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 7 år 
 154 cm
 Rød
Olaja er virkelig sød, smuk, velhåndteret og let at arbejde med. Hun er nu 3½ år og klar til at komme ud og opleve mere. Hun kan rides i alle gangarter uden problemer og rides både inde og ude. Hun er selvgående, uden at være vild og velgående og har en super svævende trav og fantastisk god balance i galoppen allerede.

Hun er vant til at blive løssprunget som hun klare med god stil og teknik. Desuden kan hun gå med på tur som håndhest. Hun går lige i trailer og står og spiser hø. Hun kan rides ved vej, i skov og har for første gang været ved stranden hvor hun bare var cool og gik igennem alt. Hun kan både rides med hackmore og alm. trense og med spring, dressur eller uden sadel. Hun er desuden showtrænet og er lige til at tage ud og ride på eller med til show. Selv om hun har stået uden at blive redet i lang tid, kan man bare sadle hende og ride.

Hun er rigtig godt bygget, har rigtig gode, stærke og lige ben, med virkelige gode hove. God højtstillede hals der vender rigtigt og bred bringe. Hun er stadig lidt højere bagtil, så vokser nok et par cm endnu og er stadig ved at sætte muskler. Hun er meget fornuftig og tager nye ting som de kommer. Virkelig godt distance / Show / avl. Nem at se brunst på hvis man vil avle.

Olaja er efter Osaka der har flere kendte føl, bla. en kendt sort hingst. Osaka er efter den kendte polske hingst Europejczyk som var særdeles modig og har vundet alle sine væddeløb, og har bl.a. vundet Derby, Janow Prize, Best in Show og er Polish National Champion. Han er kendt for sine fantastiske bevægelser og sin gode nakke.
Hendes far, FS Bengali er en af de meget kendte hingste i araberavlen og meget brugt. Den smukke brune hingst har vundet utallige af titler og har fået mange afkom som også har gjort det godt både i showringen og i avlen.

Er pt. 154 cm, men det forventes hun bliver 155-156 cm. Hvis man vil have en spændende hest med god stamtavle og en der kan gøre sig i showringen, så vel som ridehest, så er det her hesten.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 148016
F: FS Bengali   Link
Fuldblods Araber
M: Osaka   Link
Fuldblods Araber
MF: Europejczyk   Link
Fuldblods Araber
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 20 august 2013 kl. 12:33, og har været vist 4472 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider