Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shapelou

Billede
Billede
Billede
Billede

 Appaloosa  
 Vallak
 15 år 
 147 cm
 Plettet
Shapelou er en rigtig dejlig og sød pony. Han har brug for en rytter der respektere ham og IKKE bruger nogen form for "vold" mod ham. Han har haft det svært, derfor kræver han en erfaren rytter der er vandt til at håndterer heste fra jorden. Han er sød og rolig i skoven, han hverken bukker eller stejler. Jeg har primært brugt ham til jagtridning samt spring og dressur - så han kan lidt af det hele. Han står på dyrehavegård, som ligger 2 min. væk fra dyrehaven hvor der er mulighed for rigtig gode ture. Om sommeren bader jeg ofte med ham, og han elsker vand. Jeg søger en skovtursrytter, men i vinterdagende hvor det er tidligt mørkt vil der også være mulighed for at ride på vores ridebane. Derudover, hvis du passer godt til ham, er der mulighed for undervisning og små stævner i området (både spring og dressur). 
 
 
 

[Part] Sød skovtursrytter søges nær dyrehaven

Jeg søger en til at ride shapelou mindst 2 gange om ugen, meget gerne flere da jeg lige nu går på studie. Prisen for 2 gange om ugen vil være 800kr. om måneden.

Du skal helst være over 15 år, men jeg søger mere en rolig erfaren rytter, som passer godt til Shapelou. Det er meget vigtigt at man tør at være den der bestemmer, da han behøver en rytter han respekterer.

Du skal være ansvarsbevist, og have godt styr på det basale. Jeg søger en skovturspart til at ride nogle dejlige ture i dyrehaven med ham.

Hvis shapelou lyder som en pony for dig kan du kontakte mig og så kan vi finde en dag du kan prøve ham :

50
71
67
66

Mvh Cecilie
 
 
ID: HST 147038
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 03 august 2016 kl. 19:33, og har været vist 9847 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider