Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Debusies Prince Of Denmark

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 11 år 
 147 cm
 Rød
Prince er en sød vallak på 147 cm i stg. Han er tilredet som 4 års, og efterfølgende redet flere gange om ugen, og her i sommerhalvåret er han redet 5-6 dage om ugen.

Altid sød og rar på stald, står helt stille når man strigler, fletter, sadler op og af, og nusser om ham.
Nem at hente på fold, og følger pænt med når man trækker med ham.

Prince er redet i dressur, spring, jagt og Millitary, og han har startet stævner i alle 4 dicipliner. Han startet som hest pga rytters alder.

Han er et kæmpe talent indenfor både spring og dressur, men er dog mest trænet i spring og millitary da dette har været rytters største interesse. Til stævner er han startet til og med 100 cm (LA for pony) og til træning har han ingen problemer med at springe 120 cm. Han springer flot over og med god energi og lyst. Til træning springer han alt fyld, tørgrav, stor- og lille vandgrav samt plasticvandgrav. Han suger selv på forhindringerne, uden at løbe og han er altid nem at stoppe og fuldt ud styrbar. Han har ofte rosetter med hjem, og hurtig og nem at styre rundt på banen. Han er super ærlig og reder sin rytter ved ridefejl. Han er meget selvgående og rytter skal bare styre, så klarer han resten, tager yderst sjældent en bom.

I dressur har Prince gangarter langt over middel, og man sidder rigtig godt på ham. Han går med lethed meget samlet, og går let på biddet. Han er startet til og med LB2. Han kan dog spænde lidt op i dressuren, men går fremad med god energi.

Prince har i et år gået CNC80 for heste, og her er han virkelig i sit rette element. Han går en god dressur, er fejlfri og hurtig i spring og så er han suveræn i terrænet hvor han springer det hele med stor lyst og i perfekt tempo, og når fint indenfor tiden for heste. Seneste stævne den 28/4-2013 blev han disciplinvinder i spring og nr 2 i terræn ud af ialt 41 heste. Han har gået sine fejlfrie runder i terrænet og er klar til at starte CNC90 for heste.

Prince er sød at have med i byen, såvel på indendørsbaner som udendørsbaner. Sød af læsse i trailer og komplet trafiksikker. (rider ofte ture på stærkt traffikeret vej, og ved stranden, og der er han bare helt cool)

Til hverdag elsker Prince at arbejde, han er dejlig selvgående i det hele, men da han kan være varm at ride i spring sælges han ikke til nybegynder.
Han egner sig heller ikke til rideskole. Men er verdens bedste pony til rytteren som er rutineret og klar til at starte stævner.

Han har opdateret bordeaux hestepas, og er passet med smed og vaccinationer. Har haft ham siden August 2010, og i den periode har han aldrig været syg eller halt.

Knytter sig meget til sin rytter, og vil gøre alt for ham/hende.

Her er helt klart en fantastisk konkurrencepony, som langt fra har toppet endnu.

Prince kan frit leveres på sjælland, fyn og i jylland, samt alle brofaste øer.
 
 

[Salg] Stjernepony-NY PRIS

Ingen særlige vilkår.

Pris: 42.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333WE0604603
F:
WDH 42
(WD DK)
M: Rotherdale Princess Royal
WD 168
(WD DK)
MF:
29010 WSB
(WD GBR)
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: M
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 14 maj 2013 kl. 15:34, og har været vist 4504 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider