Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pistoleiro

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 15 år 
 165 cm
 Brun
Han er en meget kær og følsom hest, som ikke ejer aggressioner over for hverken heste eller mennesker.

På dressurbanen er han en rigtig pleaser. Han er fremadgående, lærenem samt arbejder tålmodigt og koncentreret. Han er meget følsom i munden, men hvis man rider med ben og sæde, så er han let i alle tre gangarter.

Han er super cool på tur med andre. Han har det fint med at ride tur i mørket. Han er ikke bange for trafik. Han kan dog være opmærksom alene på tur. Pga. hans opmærksomme sind, kan det give et lille sæt i ham i ny og næ på tur, og hvis han bliver bange, kan han finde på at stoppe og bakke, men så skal man bare roligt overbevise ham om, at det ikke er farligt. Han er frisk, men altid styrbar og bukker og stejler aldrig.

På springbanen er han også fantastisk. Han elsker det. Derudover rider vi også jagter og lidt military.

Jeg købte ham i 2012.
 
 
 
 

[Part] Dressur/skovtur 2 dage, ridehus og skove nær Kbh - evt. gratis

3660 Ganløse v/Farum/Lynge. Part søges til to hverdage om ugen til min søde, følsomme hest til dressur, hygge, HMS og/eller skovture :) Evt. gratis eller nedsat pris mod hjælp til indluk (og evt. tre dage om ugen).

Jeg leder efter en sød, rolig og stabil part til min søde, følsomme fuldblodsvallak. Han ejer ikke aggressioner overfor hverken mennesker eller andre heste. Han står opstaldet i Ganløse direkte ud til store skove og med super faciliteter (stort lækkert ridehus med super bund, lækker udendørs dressurbane, round pin, samt kæmpe grusspringbane) og kun ca. 15 rideheste, så der er altid god plads i ridehuset.

Da hans nuværende part ikke længere kan ride 3 dage om ugen, men kun 1 dag pr. 1. januar 2017, ser jeg mig om efter en ekstra part 2 gang om ugen (eventuelt 3 gange) til dressur, hygge og/eller en tur i skoven. (Ingen springning, da jeg selv står for dette). Hvis du vil ride dressur, skal du helst have din grundridning på plads eller modtage undervisning, men det vigtigste er dog, at du passer godt på ham og altid er tålmodig med ham og rolig af natur :)

Hvis du har mulighed for at tage en indlukvagt, dvs. du skal være i stalden senest kl. 15:30 og lukke alle 9 pensionærheste ind og fodre dem til frokost (foder er blandet og wrapposer hænger klar), så kan du ride den dag gratis. Alternativt forstiller jeg mig, at en dag koster om ugen koster kr. 450 om måneden og to dage kr. 800, men prisen er absolut ikke det vigtigste.

Der er dressurundervisere tilknyttet, men du kan eventuelt også tage egen med, hvis du ønsker undervisning.

Du skal altid muge boksen, når du er der (de står på træpiller, så det er let) samt lave wrap-poser.

Jeg bor selv på Kbh N, det tager mig ca. 25 minutter i bil. Offentlig transport derud er meget dårlig, så det kræver en bil eller at du bor i nærheden :)
 
 
ID: HST 146947
F: Richard of York (GB)
Fuldblod
M: Nice Call
Fuldblod
MF: Nice Havrais (USA)
Fuldblod
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 22 november 2016 kl. 14:34, og har været vist 14914 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider