Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

pregonera

 Pura Raza Española  
 Hoppe
 18 år 
 163 cm
 Lys skimmel
Pregonera kender jeg ikke så¨godt endnu, da jeg ikke har arbejdet ret meget med hende endnu. Jeg har dog haft rytter på hende en gang og det virker som om hun har prøvet det før som sælger sagde `hun er redet for 5 år siden i spanien`. Jeg tror hun er redet med stangbid da jeg kan mærke en lille fortykning inde i hendes mund. Jeg ved heller ikke om hun er trafiksikker endnu. Jeg må ud og gå en tur med hende og tjekke det en af dagene.
Jeg købte hende i tyskland og der var hun ret tynd og lang hovet så har brugt en måned på stille opfedning, hovsmeden har været her og dyrlægen for at give vaccinering og han konstaterede hun er drægtig, forventet foling ca. december eller januar.
Jeg havde hende i longe og satte trense på og det sagde hun intet til heller ikke da jeg lagde sadel på hende. Hun virker meget rolig.
 
 
 
 

[Part] part søges

hesten skal blive stående på adressen, og skal rides i dressur, samt på tur. hun er stille og rolig at ride. status nu 2014 15 november er at jeg har redet hende en hel del, hun er virkelig en sød hest.
Jeg kunne stadig godt bruge en part til hende.
 
 
ID: HST 146633
Dressur: LA-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret

Senest rettet 16 november 2014 kl. 21:20, og har været vist 953 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider