Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bravour M

Billede
Billede
Billede
Billede

 Hollandsk varmblod  
 Vallak
 11 år 
 170 cm
 Brun
Bravour M kaldes i daglig tale Børge :)

BØRGE HAR NETOP HAFT SIN STÆVNE DEBUT D. 2.-4. AUGUST PÅ UDEBANE OG KLAREDE ALT MED "BRAVOUR" OG HEV TO RØDE SLØJFER MED HJEM! SE VIDEO!

Børge er en skøn dreng jeg har ejet siden efteråret 2011, han kom fra nogle kedelige forhold i Holland, og kom altså til Danmark som en mager og menneskesky hest (er dog siden tjekket med udviddet blodprøve og kiro/fys behandlinger). Dette mærker man ikke længere idag. Jeg har selv stået for alt der har haft med ridning at gøre, og kan derfor garantere at Børge kun har gode oplevelser med en rytter på ryggen.

Børge er grunduddannet i dressuren og er klar til den videre uddannelse. Han søger stabilt frem til biddet i alle 3 gangarter, har et knivskarpt stopsignal og er enormt følsom for sædet. Vi er pt. igang med at arbejde med sidebevægelser på volten.

Børge er påbegyndt indspringning, han tager det hele med ophøjet ro og går lige på hver gang. På tur er han stabil og lytter til sin rytter i alle gangarter. Alene og med andre heste.

Børge er enormt velopdragen, dette vægter jeg meget højt hos alle mine heste. Han står som han skal på staldgangen, også i længere tid af gangen. Børge står ganske roligt alene i stalden, og er helt stille og rolig alene på ridebanen. Står stille under opsadling og opstigning. Han er også ukompliceret under hovtrim. Han går lige i trailer. Ukompliceret og velopdragen ift. mad. Han er ekstremt nem at gå med til/fra fold, og generelt alle steder man nu har ham henne - alm grime og tov er tilstrækkeligt

Selvom Børge alt i alt er en enormt nem og velopdragen hest, er han stadig en stor dreng som kræver en stabil person med det store overblik, og som kan bevare roen i alle situationer.

Børge er passet med alt, dvs. kvalitets foder, inkl hø ad libitum i al den tid jeg har haft ham. Tandrasp, vaccinationer, ormekure, massør, fys/kiro behandlinger og hovtrim hver 4.-6. uge.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 528003 06.04808
F:
02.00215
M: Florita
87.675
MF:
245STB
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Let kørsel-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 05 august 2015 kl. 00:33, og har været vist 11060 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider