Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Almira von Inger-Marienlund

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Frieser  
 Hoppe
 13 år 
 164 cm
 Sort
Almira er en lækker 5-årig hoppe, som er utroligt samarbejdsvillig. Hun kommer altid én i møde på folden, vil meget gerne snakke, står pænt på stald-gangen, og gør sit ypperste for at stille sin rytter tilfreds, lige meget hvad man forlanger af hende.

Almira er både tilredet og tilkørt i Holland i 2011, og begge dele fungerer rigtig godt. Hun bliver brugt til både kørsel, tur og dressur, og hun virker til at nyde det altsammen i stor stil, - meget alsidig dame.. Hun har en dejlig fremdrift, - men man har aldrig problemer med at holde hende, - og hun er trafiksikker både ved tur og kørsel. Almira har en behagelig gang og er grundlæggende en dejlig hest at arbejde med, - både på stald, fold, foran vogn og under rytter. Man kommer hurtigt til at holde af den "lille" dame..

I dressuren er hun lydig og gør sit ypperste for at stille rytteren tilfreds. Vi arbejder i øjeblikket meget med smidigheds-øvelser og generel stabilitet, - og hun er SÅ fin at arbejde med.. Vi har flere gange haft hende med til dressur-undervisning på Brande Sportsrideklub, hvilket er gået rigtig godt.. Hun går direkte i trailer hver gang, og takler nye ting rigtig godt, - hun er opmærksom, men har tillid til hendes rytter, så ingen udfordring er for stor.. Underviseren ser stort potentiale i hende, og der er store fremskridt blot i løbet af én undervisning, - Almira er utroligt lærenem og lytter opmærksomt på signalerne fra hendes rytter..

Almira er en meget entusiastisk køre-hest.. Hun trækker ivrigt fremad, og glæden stråler ud af hende.. Selv efter et halvt års køre-pause, er der ingen problemer i at spænde vognen efter hende, og tage en glad tur i skoven.. Samme iver ses ved ture i det fri med rytter på ryggen, - hun tripper modigt forbi farlige maskiner, flagrende plastic, og alt det andet, som kan udfordre den unge hest..

I 2013 fik Almira endvidere lov til at gå lidt show i truppen fra FrieserNord.. Hendes fornuftige temperament var perfekt til show-livet, og selv da hun kom med som afløser-hest for en helt fremmed rytter, var hun rolig og tog alt det farlige super pænt.. Ingen problemer, - men ren livsglæde !!!

Almira er avlet og ejet af Stald Inger-Marienlund, som er et mindre hobby frieser-stutteri udenfor Brande. Se mere om Stald Inger-Marienlund og vores heste på http://www.123hjemmeside.dk/StaldIngerMarienlund/ ..

Kontakt ejeren Axel Månsson for at arrangere en fremvisning/prøve-ridning eller høre mere om vores skønne heste.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 145778
F: Tsjerk 328 stb sport + pref.
Frieser
M: Jewaline stb ster   Link
Frieser
MF: Jakob 302 stb sport
Frieser
Dressur: Tilredet
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 26 november 2013 kl. 06:56, og har været vist 14141 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider