Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kat-O XX (Den)

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 26 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Kat-o er min dejlige fuldblodshoppe, som jeg har været den heldige ejer af siden hun var 3 år gammel. Hun er en fantastisk dejligt hest, med en kæmpe stor personlighed. Hun kan naturligvis være "hoppet" fra tid til anden, men alt i alt er hun super nem at omgåes og hun er blevet meget medgørlig med alderen.

Hun fik i 2012 føl med Uno Don Diego og dette afkom er nu min nye ridehest. Jeg leder efter en part til Kat-O. Hun elsker på trods af sin efterhånden høje alder at blive brugt. Hun rides nogle gange om ugen af min veninde, men hun har bedst af at blive rørt regelmæssigt og holdt i gang.

Kat-O har gået rigtig mange stævner i alle de år jeg har haft hende og det er ikke mit ønske at finde en ny stævnerytter til hende. Jeg leder efter en der kan hygge sig med hende derhjemme og vil nyde at bruge hende og være sammen med hende, ligesom jeg altid selv har gjort.

Kat-O har gået M klasser i dressur og har talent for spring, men det har aldrig haft min interesse. Hun er 100% trafiksikker og nem at have med alle steder.

Kat-O står opstaldet i en lille stald med 4 bokse, som jeg har lejet til mine heste. Der er 100% selvpasning, hvorfor jeg forventer at en part er villig til at give en hånd med i stalden ind imellem når jeg ønsker at holde en fridag. Der er 20 x 40 ridebane og mulighed for at køre med i ridehal ind imellem hvis man køber halkort og medlemsskab.

Parten er ikke gratis, da det naturligvis ikke er gratis at have en hest, som fodres med kvalitetsfoder, går med sko, passes med dyrlæge osv.
Prisen snakker vi om, alt efter hvor mange gange om ugen ridning bliver aktuelt.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: G12392
208333199508346
9508346
F:
M: Miss Highland XX (Den)
MF:
Dressur: M-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 25 december 2016 kl. 19:13, og har været vist 318 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider