Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Golani Magen

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 9 år 
 160 cm
 Rød
Golani fik jeg hjem d. 30.03.2012.

Efter lang tids søgen på internettet efter den helt rigtige hest, så fandt jeg ham samme aften han var sat ind på siden og sat til salg.
Der var "et kedeligt billede" af en rød fuldblods vallak, men jeg vidste med det samme, at den hest, det var lige det jeg havde søgt efter!
Da jeg skrev med ejeren fandt jeg ud af, at der kom nogen og kiggede på ham dagen efter, men jeg fik hurtigt en aftale i stand og 3 dage efter tog jeg ud, så på ham og kunne med det samme sige at han skulle være min.

Sælger solgte ham, som værende "sød og nem". Hun fortalte at han lige havde haft kiropraktor som sagde han var helt fin.. Så jeg tog glad min hest hjem.. Lod ham falde til.
Kort tid efter blev jeg dog kontaktet af forskellige mennesker uafhængigt af hinanden.

Han havde været i træning hos en veninde - fortalte sælger. Men han havde rent faktisk været i "betalt træning" hos en træningsstald, som også havde opgivet at arbejde med ham, fordi han bukkede og derfor vidste tegn på smerter. Kiropraktoren havde kigget på ham, og sagt at han vidste tydelige tegn på sædsstrengsfistel og han stod derfor til at skulle have en operation.

Det havde jeg ikke forventet.
Det slog mig ret meget ud, for hvad skulle jeg nu gøre? ..
Der var ingen der rigtig troede at den kunne rides. Den bukkede bare rytterne af og vidste tegn på ubehag. Den ene sagde at hun regnede med at han havde Kissing Spines og det var derfor han sagde fra. Jeg fandt endda et indlæg om ham på heste-nettet, hvor det blev beskrevet hvordan han bukkede og smed af..

Vi var startet helt forfra på tilridningen og han tog det bedre. Fra at gå til at være nervøs, hvis vi bare stod ved sadlen fra jorden, accepterede han at vi kom op og sidde på ham..

Desværre fik han et spark på folden, som krævede dyrlægen kom ud.
Men samtidig fik jeg lige dyrlægen - for han blev bedøvet - at tjekke ham for sædstrengsfistel.
Golani stod helt stille og reagerede ikke på det mindste tryk.
Derfor kunne vi konstantere at han ikke har sædsstrengsfistel - og når ridningen samtidig gik bedre, besluttede jeg med dyrlægen at se tiden an.

Vi startede så helt forfra.. Et skridt af gangen og masser longe.
og langsomt arbejde han med os, i stedet for mod os.
Det har været en lang rejse. Jeg selv gennemgik også en svær tid ved at forlade en kæreste som absolut ikke var god for mig, så vi på en eller anden måde rejst os sammen.

Igår d 17.04.2013 tog jeg min første ridetur på ham ude på ridebanen. Vi har redet uden longe det sidste stykke tid.
Han skridter, traver, galopere.. gør alt for at tilfredstille sin rytter. Han har været ude og skridte ture ude på vejen, uden at vrikke med ørene.

Selvom han var meget mere kompliceret end jeg regnede med at han ville være, så ville jeg ikke være foruden. Jeg ved nu, at min mavefornemmelse som jeg fik da jeg så hans salgsannonce var helt rigtigt.

Han er min drømmehest og det betyder så meget for mig, at vi nu kan ride ud og opleve tingene sammen - med en glad hest, som nyder at have mig på ryggen.

Golani er mit bevis for, hvor meget det betyder at aarbejde med sin hest - i stedet for mod den.
Han var stresset og presset alt for meget... og nu har jeg min allerbedste ven :0)
 
 
 
 

[Part] Rød cool vallak.

Jeg søger en dygtig rytter der er god til ungheste og som formår at videruddanne Golani sammen med mig.

Golani er nytilredet og har en baggrund hvor han desværre er blevet presset for meget. Han er super cool om det er på fold, stald eller under ridning. Han vipper knap nok med et øre om det så er en bus der passere, du rider forbi hundetræning eller hvad det nu måtte være.

Min egen plan for Golani er military, så noget springning kan der også komme senere hen. Golan står et sted hvor der er et lille ridehus, en fin ridebane og mulighed for tur.

 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 144485
F: Arado (GER)
M: Trés Bien (GER)
MF: Local Suitor (USA)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Køgevejens Hestepension
Senest rettet 25 april 2013 kl. 11:23, og har været vist 1385 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider