Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Chanel

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 13 år 
 138 cm
 Broget
FANTASTISK DEJLIG OG ROLIG PONY TIL DET HELE

Chanel er en dejlig pony hoppe på 6 år og 138 cm i stang. Super rolig af sind, en pony du kan gøre alt med og som aldrig stresser op eller bliver bange. Hun tilpasser sig, de omgivelser hun er i og er bare super nem i ALLE situationer og pga. hendes kærlige og rolige temperament vil hun egne sig perfekt som førstegangspony!

Hun er meget velopdraget, står stille under stigling og opsadling og har ingen unoder og er ligeledes nem at stige op på.
Hun er NEM at ride, for såvel øvede og nybegyndere. Hun går super godt i dressuren, er selvgående, reagerer for hjælperne og ligger nemt og stabilt på biddet i alle tre gangarter. Hun kan øvelser til LB dressur klasser og nogle øvelser til LA. Hun har startet flere stævner, til fine procenter, senest LB1 til 63% mod hestene og vandt klassen. Hun er øvelsesstærk, bla. anspring fra parade og skridt til galop, schenkelvigninger, kontragalop og tilbagetrædninger.

Chanel elsker også at springe og bliver jævnligt løssprunget hvilket hun elsker. Hun springer med god teknik og hopper nemt 1 x 1 meter.

Chanel er ofte redet i skoven og på ture langs vejen, og siger intet til biler og tung trafik. Hun går helt afslappet på tur og bliver ikke forskrækket for pludselige bevægelser. Hun kan sagtens rides ud alene, og selvfølgelig også sammen med andre heste. Hun fungerer ligeledes godt med andre heste på både fold, i ridehal og på stald. Hun sparker eller bider aldrig efter andre heste.

Alt i alt, bare en super dejlig pony som man kan gøre absolut ALT med. Hun har aldrig haft en syge- eller halte dag og er passet med vaccinationer, smed (går uden sko) og professionel hestetandlæge. Er chippet og har lysegrønt hestepas. Går lige i trailer, står stille under kørsel, kan klippes uden bedøvelse samt vaskes over hele kroppen og vader lige igennem vandpytter.

Er redet og passet af lille voksenrytter. Sælges direkte fra alver og har altid haft det godt. Kom og prøv en spændende og dejlig pony med mange kvaliteter, som man kun kan blive glad for!

Hun står opstaldet på Stauslykke i Gesten (6621).

Ring eller skriv til Gitte, jeg svarer også på sms.
 
 

[Salg] SMUK, NEM OG VELREDET PONY PÅ 138 CM

Chanel kommer fra hestekyndigt hjem, er CHIPMÆRKET og har lysegrønt HESTEPAS, samt passet med smed, tandpleje, vacc., dyrlæge, massør mm.

Chanel står opstaldet på Stauslykke rideskole ved Gesten (6621), (kun 10 min. kørsel fra motorvejen) - hvor der er mulighed for at prøve hende i ridehal, udendørsbane og med spring.

Hjem kommer før pris, så kom helt uforpligtende og prøv hende og giv et bud :)

Hun er oprettet på hestegalleri - ser flere billeder og videoer der :-)

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video HesteData Google
ID: 208333200709519
F: Paw
Pinto
M: Zindy   Link
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 januar 2013 kl. 12:47, og har været vist 3434 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider