Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wictoria von Inger-Marienlund

Billede
Billede
Video
Billede

(Solgt)
 Frieser  
 Hoppe
 10 år 
 165 cm
 Sort
Wictoria er en behagelig og samarbejdsvillig hoppe. Hun er et kontaktsøgende hyggehoved, og vil gerne med ud og arbejde. Hun har en skøn udstråling og en harmonisk flot bygning.

Wictoria har en fantastisk fremdrift og udstråler masser af arbejdsglæde, - men man har aldrig problemer med at holde hende tilbage, og hun lytter meget til signalerne fra hendes rytter. Hun er ganske snedigt skruet sammen, - for løse tøjler tuller hun rundt og er rolig, - men hvis du samler dem sammen og vil arbejde, så forvandles hun til en ivrig araber, som vil fremad og lave noget, - men altid kontrollerbar.. Derfor passer hun også bedst til en nogenlunde rutineret rytter, som sætter pris på en hest med glad fremdrift, - som ikke føler sig skræmt, fordi hun vil fremad, og laver lidt "hidsig"-lyde.. Når man kender hende, så bringer hendes fremdrift og arbejdsglæde altid smil på læben, - og iveren smitter..

Hun har en behagelig gang og er generelt en dejlig hest at arbejde med, - både på stald, fold og under rytter. Hun bliver brugt til både dressur, tur, longering og bliver kørt for lange liner, - alt sammen i rigtig fin stil.. Hun er virkelig en skøn og alsidig hest med mange gode muligheder.

I takt med at vi i år vil ride show på hende, får vi nu fast ugentlige dressur-undervisning med hende på den lokale rideskole, hvilket går rigtig fint, - hun udvikler sig rigtig godt.. Hun går som regel direkte i traileren, og er nem at arbejde med trods nye omgivelser.. Både vi og underviserne ser et godt dressur-potentiale i hende..

Seneste skridt i Wictorias udvikling, er at hun i 2013 rider med i Frieser Nords showgruppe....
Hun har nu været med til både trænings-weekender og shows (Hingstedag i Viborg, Hjallerup Marked, Farmshow i Skive, Landsskuet i Herning osv.) med show-gruppen, og hverken transport, træning, musik, eller de fremmede omgivelser med publikum og larm gav anledning til problemer.. Wictoria er endda blevet én af de to heste, som går forrest ind i manegen, og endda med en fane blafrende på siden, - uden de store problemer fra hendes side.. Hun skal nok blive en god show/stævne-hest....

Wictoria har fuld hollandsk KFPS stamtavle, og er optaget i stambog.. Hun har dog udviklet sig MEGET siden hendes sidste kåring i 2011, så vi har haft overvejelser om at stille hende til kåring igen..

Wictoria er avlet og ejet af Stald Inger-Marienlund, som er et mindre hobby frieser-stutteri udenfor Brande. Vi har i øjeblikket også Wictoria's helsøster, Almira tik salg, som er en glad og tillidsfuld køre-hest, - som dog også går glimrende dressur, og har været med til et par shows, - alt klares med et køligt hoved og tillid til hendes kusk/rytter.. Vi har endvidere en nytilreden/tilkørt vallak til salg, - Hannibal von Inger-Marienlund..
Se mere om Stald Inger-Marienlund og vores heste på http://www.123hjemmeside.dk/StaldIngerMarienlund ..

Kontakt ejeren, Axel Månsson for at høre mere, og arrangere en fremvisning..
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 141407
F: Tsjerk 328, stb sport preferent
Frieser
M: Jewaline stb ster   Link
Frieser
MF: Jakob 302, stb sport
Frieser
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 oktober 2013 kl. 21:08, og har været vist 35463 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider