;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Siegård's Flexness

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Oldenborger  
 Vallak
 17 år 
 165 cm
 Mørkebrun
Flexness blev den 31.10.2013 solgt til en rigtig sød dame, der nu vil tage sig rigtig godt af ham.

Nu med video fra løsspringning den 16.10.2013 - han springer ca. 130 cm.
Flexness gik lørdag den 05.10.2013 en MB0A til C-stævne i Aabenraa til 258 point og 66,154 %

Nu med video fra undervisning den 11.09.2013
Flexness sprang tirsdag den 24/9-2013 LB til træning!

Flexness er en helt igennem fantastisk oldenborg vallak, som pt. er inde i en rivende udvikling, både inden for dressur og spring.

Han er oprindeligt opdrættet på Bornholm, men jeg fik ham transporteret til Sønderborg, da jeg er flyttet dertil for at tage en uddannelse som kontorassistent. Han tog den lange rejse på 13 timer helt roligt, også selvom han stod alene i transporteren det meste af vejen. I dagligdagen har han et charmerende væsen, han elsker at stå og nusse på staldgangen og når man har lært ham at kende, har man sig en ven for livet.

Flexness går pt. noget MB i dressur, hvor han for nylig er blevet introduceret til alle 4 MB klasser. (MB0A-MB3A). Han er meget arbejdsvillig, men mangler lige den sidste styrke og erfaring, som vi er ved at bygge på i øjeblikket. Når man rider ham, kan man mærke at der er mere potentiale at hente af, og med en dygtigere rytter, vil det ikke tage lang tid for ham at komme til at gå med mere samling og bæring end han gør i øjeblikket.

Han er utrolig lærenem, og vores underviser, har udtalt, at han synes, at Flexness har rykket sig meget, bare på de få undervisningstimer vi har haft ved ham. (har været til 2 gange undervisning siden videoen er blevet taget.)

En super dejlig hest, til rytteren med den rette motivation.

En opfordring til dig: Kom og prøv ham! Han er en ener!

Flexness kan dog andet end at gå dressur. I ridebanespringning, springer vi til træning LD-LC, m. kapacitet til mere. Jeg har ikke været ude og starte så meget ridebanespringning, da det ikke er min store interesse. Flexness gik desuden sin første hubertusjagt som forreste hest da han var 5 år, og han har startet flere military stævner, bl.a. i Sverige og på Sjælland med forrige rytter. Med mig, har han til træning gået noget CNC90-CNC100 og til stævner noget U-CNC70-U-CNC80. Han er ikke startet højere, da mit mod ikke er til det. Han ELSKER at springe i terrænnet, og kunne derfor også egne sig som military hest, da han er stabil i dressuren, og lytter 100 % til sin rytter under alle 3 discipliner.

Flexness er en arbejdshest med stort A han gør ALT hvad han kan, for at gøre rytteren tilfreds og han bliver ved med at arbejde, til man selv beder ham om at stoppe. Han har ALDRIG sparket, løbet af med mig, smidt mig af eller lignende, heller ikke selvom han er blevet forskrækket.

Han har ingen staldfejl og han er i det hele taget en hest uden
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333OL0404927
F:
OLH 711
(OL DK)
M: Fahra Diba
OLN 11892
(OL DK)
MF:
OLH 664
(OL DK)
Dressur: M-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 31 oktober 2013 kl. 20:26, og har været vist 8757 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider