Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jacqueline

Billede
Video
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 18 år 
 174 cm
 Brun
Jacqueline er en helt igennem smuk og skøn hoppe både at se på, ride på og være i nærheden af. Hun elsker mennesker, og knytter sig helt ekstremt til sin ejer.

Hun blev tilredet i dressuren som 5-årig, men stod derefter stille i et års tid, og er derfor lidt bagud i sin uddannelse, dog skal det siges at hun er meget lærenem og elsker udfordringer. Jeg har pt ejet hende i 5 år, og har opnået en utrolig udvikling med Jacqueline. Vi har aldrig deltaget i stævner, da jeg ikke er konkurrencerytter, men Jacqueline kan med en dygtig dressurrytter går alle øvelser der svarer til en LA1.

Jacqueline har aldrig sprunget med rytter, men hun viser stor interesse for det, når vi har løssprunget, og er ikke bange for at løbe hen imod springene.

Hun elsker at komme udenfor ridebanen også, du kan ride ud alene på hende uden problemer. Hun går fremad med en god energi, men er komplet trafiksikker. Hvis man ridder sammen med andre, kan man uden problemer stoppe hende selv om de andre heste løber videre i galop. Jacqueline stoler på sin rytter, og læner sig 100% op af rytteren.

Jacqueline har 3 fine gangarter, og går fint i holdning. Hun behøver en rytter med en fast og meget rolig hånd. Hun er hoppe med stort H, og der kræves en stor tålmodighed og en bestemthed for at få hende til at yde sit bedste.

Jacqueline er den rette hest for dig, hvis du søger en skøn stor hest, som du ønsker at udvikle dig sammen med. Ydermere hvis du sætter pris på en hest, som vil holde ubetinget meget af dig. Hun er en ridehest der skal aktiveres og ride helst 5-6 gange om ugen, på den måde får du den bedste hest ud af hende. Jacqueline behøver en rutineret rytter, og er derfor ikke en begynder hest.

OBS!
Det skal nævnes, at det er aller første gang rytteren i videoen sidder på Jacqueline. Det er ikke mig selv der ridder hende, da jeg var højgravid da videoen blev optaget.
 
 

[Salg] STOR SKØN DRESSUR HOPPE

Jacqueline er passet med smed (går med 4 sko), tænder, vaccine, ormekur osv.

Aldrig været syg de 5 år jeg har ejet hende, og heller ikke hos tidligere ejer. Ingen skavanker fra tidligere skader heller.

Alt udstyr medfølger, heriblandt:
- Isabel Werth sadel
- Hovedtøj
- Diverse Dækner
- 4 styks hvide Eskadron gamacher

OBS!
Sælges udelukkende kun til private og ikke til hestehandlere, rideskoler m.fl.

Sælges da jeg er blevet mor, og desværre ikke længere har den tid til hende, som hun fortjener.

Sælger forbeholder sig retten til at vælge mellem eventuelle købere, og der er mulighed for forhandling af pris ved den helt rette køber.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 136487
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 30 januar 2014 kl. 22:41, og har været vist 14220 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider