Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nørrehedens Pari-Donna

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 8 år 
 163 cm
 Brun
Vil du have en hest der bliver bemærket hvor end du kommer frem? Vil du have en hest der bare elsker at arbejde og giver en god tur hver gang? Vil du have en hest du kan komme i gang med med det samme? - Så er Donna helt sikkert noget for dig!

Hun er en rigtig kælen hest, der er nem at omgås både i stalden, på folden og på stævnepladserne. Hun kan rides på tur alene, og er super cool at have med. Hun går lige i trailer, og står helt stille under køreturen.
Hun har en fantastisk indstilling til arbejdet, og rykker sig konstant. Hun er fremadgående, men sød, og fuld styrbar. Hun kan allerede de fleste øvelser til LA-klasserne, schenkelvigning, bagpartsvending, traverser mv. men kræver i mine øjne lidt mere finpudsning inden start. Hun er startet til og med LA1. Hun er ydermere sprunget, hvor hun er ivrig, suger godt på forhindringerne og er yderst forsigtig. Hun changerer fint på springbanen, hvorfor man også må formode det ikke bliver noget problem at lære hende det i dressuren. Hun har gået LC spring, og er startklar i LB. Derudover har hun gået jagt med forhindringer på ca 80 cm, hvilket hun klarede super godt, og blev nr. 2 i opløbet.
Hun ville være oplagt military emne.

Hendes far, BH Doolittle var fløjhingst i Herning for sin årgang, og farfaren BH Don Schufro taler for sig selv med bronze medalje ved OL i 2008, samt utallige GP sejre på internationalt plan.
Donnas mor er ud af den meget stærke Pari-stamme(kåret som verdens 10. bedste hoppestamme), hvor der ligger flere medaljehopper bag. Morfaren May-Black er helbror til May Sherif.

Hvis bare hun kommer på fold, kan hun fint stå stille nogle dage uden at blive "dum".


Rytter på alle billeder og video er 178 cm høj.
 
 
 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333DW0900891
F:
DVH 963
(DV DK)
M: Parianne
9204450
(DV DK)
MF:
DH 258
(DV DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 12 februar 2015 kl. 17:11, og har været vist 12230 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider