Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kulis Donald D

Billede
Video
Video
Billede

(Solgt)
 Oldenborger  
 Vallak
 12 år 
 174 cm
 Mørkebrun
Donald er den perfekte hest til rytteren eller familien som ønsker sig en stabil, velopdragen og velredet hest som giver en god tur hver gang. Han kan rides af alle og er lige nervefast om han rides hver dag eller efter han har stået et par dage eller mere.

Han er trafiksikker og kan være alene både i stald, fold og på ridetur. Han kan rides til og fra andre uden problemer. Han har sin grundridning i orden og vil med fortsat træning kunne udvikle sig til en dejlig dressur, spring, jagt eller allround hest.

Trods sin unge alder har Donald prøvet en masse og tager det hele med ophøjet ro, uden at være kedelig ? han er fornuftig og kontrollerbar. Jeg har kendt ham fra han blev født og købte ham som 2-års. Han er passet med alt, er sund og rask og har ikke haft nogen skader. Som unghest gik han til ugentlig træning på vandskridtbånd og til løsspringning, hvilket han var glad for. Han har været med på kurser, her kan han sættes i en fremmed stald og kommer på fold med andre heste uden problemer.

Han går lige i trailer og kører pt. flere gange om ugen til og fra undervisning ved James Caudrey.

Jeg synes han er en fantastisk hest, som er sød og reel i alle henseender. Han er altid i godt humør og vil gøre alt for at være ens nummer et. Men for mig har mine drømme ændret sig, og Donald har desværre ikke det der skal til for at blive den dressurhest jeg ønsker, og med tre andre der skal rides har jeg måtte erkende, at han fortjener at komme til en person eller familie som vil give han al den opmærksomhed han fortjener.

Donald er stort gående med gang over middel. Går let på tøjlen og reagerer fint på vægtfordelingen. Han gør sit bedste og er meget lærenem. Han har ingen unoder eller staldfejl. Han er nem i al håndtering med smed, vask, dyrlæge mv.
Han er langsomt tilredet som 3,5 års og har haft voksepauser undervejs. Han rides uden sko og kan rides både med og uden bid. Han står i dag i løsdrift og er nem at fodre på.

Privat salg. Fast pris 28.000 uden udstyr som dog kan medkøbes

Blåt pas medfølger. Passet med alt smed, ormekur, tandlæge og vaccineret efter de nye regler.

 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333OL0806736
F:
OLH 754
(OL DK)
M: Stald Kock´s Enrica
OLN 05017
(OL DK)
MF:
OLH 747
(OL DK)
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 23 oktober 2013 kl. 16:24, og har været vist 2244 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider