Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wareno OX

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, fuldblod  
 Hingst
 21 år 
 158 cm
 Brun
Alsidig og meget udtryksfuld araberhingst med flotte resultater indenfor både show og dressur, med et godt temperament og et meget ædelt udseende. Oplagt emne til såvel OX avl som forædling indenfor andre racer, hvis man leder efter en unik all-around hingst med mange gode kvaliteter.

Wareno er en hingst med en rigtig flot kropsbygning af en passende størrelse, blandt andet kan fremhæves lange flotte ben, velformede skuldre og en rigtig god overlinie. Her ud over ikke mindst et virkelig smukt, udtryksfuldt og typet araberhoved, med store flotte øjne og en smuk gennemløbende stjerneblis der sammen med hans fire hvide sokker fuldender ham. Han har rigtigt hingstepræg og nyder at vise sig frem som en rigtig hingst, men fortsat med et rigtigt godt temperament der gør at han er nem at arbejde med i det daglige. Han er ligeledes meget arbejdsom og har nogle flotte gangarter, hvor særligt hans svævende trav kan fremhæves.

Avlet af Husted Arabians i år 2000, efter CH El Brillo x Wanessa og med velkendte hingste som El Shaklan og El Mokari i stamtavlen. Han startede sin showkarriere med at vinde følchampionatet og har sidenhen været vist på show i 2002 med 85,78 point, 2007 med 86,5 point, 2008 med 85 point og senest i 2011 med 38,17 point (10-points skalaen). Ridemæssigt har han været anvendt indenfor dressuren, hvor han i øjeblikket går LA, men han springer også gerne med stor lyst og god teknik.

Wareno er testet fri for CA, SCID og LFS og har her ud over i 2011 bestået den fælles materialeprøve, efter efterspørgsel fra andre racer. Vi tilbyder derfor i år en særlig lav pris til de første hopper af anden race, da vi gerne vil se hans evner i andre kombinationer. Såfremt interessen er der er vi også åbne for kåring i andre forbund, så skulle du være interesseret i at bruge ham så lad os endelig høre. Se eventuelt flere billeder på vores website, og kontakt os gerne såfremt der skulle være spørgsmål eller hvis du vil se hans afkom.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: OX 3267
208336OX0003267
F:   Link
OE-AV 2243
(OX UDL)
M: Wanessa OX
OX 1601
(OX DK)
MF:
OX+ 450
(OX DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 10 januar 2012 kl. 04:10, og har været vist 5550 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider