;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Midas Dyrekjær

Billede
Billede
Billede
 Småhest, blanding
 Vallak
 13 år 
 130 cm
 Brun
~Du har her mulighed for at erhverve dig en mulig toppony, til næsten ingen penge~

Har du en drøm om at træne en pony helt fra bunden og op til de helt høje klasser, så har vi ponyen, der måske ville kunne opfylde dit ønske..
Midas er en dejlig rolig og kælen pony. Midas har et rigtigt lækkert udseende og har bestemt også personligheden med sig.. Desværre er han bagsky og vi kan derfor ikke garantere for om han vil kunne rides op, men med den rette træning burde det kunne lade sig gøre.. Jeg har haft ham med på efterskole og der havde vi rytter på ham, som endte med at trave alene rundt på ham, så det er ikke helt usandsynligt at han vil kunne blive ridehest, men det kan bare ikke blive her, da vi ikke har mulighed for at træne ham dagligt. Han vil med rette rytter kunne nå rigtig langt, hvad enten det er i spring eller dressur!
Han er ellers en meget lærenem pony, der elsker al kontakt og elsker at blive arbejdet med. Han er blevet løssprunget jævnligt og han elsker det! Han har sprunget lidt over en meter i et alm spring og en meter i 2- og 3-kombination. Han har en rigtig god teknik og stopper ikke før han er træt. Han er vant til alt udstyr. Han står pænt i trailer, men er lidt svær at læsse.
Om sommeren går han på fold, hvor der kører store lastbiler og læsser containere af og på, så han siger ikke som sådan noget til trafik, men han kan være lidt uforudsigelig alt efter hvilket humør han er i. Han stikker ikke af, men traver stille frem, hvis han bliver bange og holder meget øje med trækkeren.. Hvis trækkeren er rolig falder han også til ro igen.

Vi har selv avlet Midas og kender ham derfor ud og ind, så hvis der er nogle spørgsmål så skriv eller ring.. Han sælges til højest bydende

Midas sælges, da vi ikke har tid, plads og råd til ham længere. Der medfølger grønt hestepas og han ligeledes forsikret.
 
 

[Salg] Mulig toppony til næsten ingen penge.. Kig her!

Der medfølger grønt pas og han er forsikret.. Der medfølger dækken med hans navn på og evt. hovedtøj, hvis det ønskes

Pris: 5.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200809358
F: Talon Toreth
welsh sec c
M: Donna   Link
welsh blanding
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 10 august 2013 kl. 09:17, og har været vist 284 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider