Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Troja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Vallak
 16 år 
 150 cm
 Broget
Meget sød og super omgængelig. Roligt gemyt og opmærksom på en tillidsfuld måde. Meget følsom på hjælperne, så han skal rides med let og rolig hånd således at han fortsat er meget lydhør. Han stoler 110 % på sin rytter. Altid redet med forståelse og positiv ridning - En rigtig "bassemand" som hverken er tung eller sløv men lærevillig og altid i "godt humør". Han har startet stævner i 2012 LC1.
 
 
 
 

[Part] Part smuk dejlig hest i 2680 Solrød/Jersie

Savner du at hygge med heste, ride tur og ride på ridebane. Så er her muligheden.

Troja er en rigtig sød og flink hest 152 cm. Han har startet lidt stævner i 2012. Han er lærenem og reagerer for lette hjælpere. Dommeren beskrev ham som "charmerende hest". Han er også rigtig sød på tur alene eller med andre. Til kåring i 2014 - fik han bla. 1 præmie for bedste samarbejdsvijle, da han er utrolig sød at omgås.

Jeg søger en part min. 2 gange hverdage om ugen fordi jeg ikke har tid nok i hverdagen. Du er min 15 år sød, pligtopfyldende, stabil med flere års rideerfaring. Du skal kunne din basis ridning og ride med sæde og ben så Troja forbliver nem at ride på. Når du er hos Troja forventer jeg at du longerer / rider ham, så han kommer i form/holdes i form. Troja er pt lidt fort tyk og ude af form. Han har lang man som løbende flettes for at skåne den.

På stedet er der 10 små heste og ponyer og deres søde piger. Nogle gange rider vi ture sammen på stier/ til stranden mv. De dage du har Troja ordner ham, som det var din egen og hjælper på stedet, som alle andre.

Alt afhængig af din ride erfaring foretrækker jeg, at du rider undervisning min. 1 - 2 gange pr mdr. Der er underviser på stedet ugentligt, pris ca 150 kr som betales til direkte underviseren.

Er det lige noget for dig, så skriv ring til mig og lad mig høre lidt om dig, hvor bor du ? Hvad forventer du af din part ? Og hvad er din erfaring med heste / undervisning ?

Bussen går i timedrift - i hverdagen fra Solrød Station lige til døren, hvor hesten står ellers er der 10 min på cykel fra S-toget Jersie station. På stedet er der udendørsbane 20*40 med lys. Der er endvidere opstaldet 8 andre heste med deres søde piger.

Pris part: 495 kr/mdr. + evt rideundervisning. 1 mdr depositum.

Jeg foretrækker en part der brænder for heste og som bor relativt tæt på.. Jeg ønsker en part med henblik på et langt 'forhold', som kan lære hesten noget og som ønsker undervisning - interesseret ? ;) - så lad mig høre fra dig - og om dig.
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200508009
F: Arvens Lightning Isildur   Link
TFH 27
M: Dolly
9708815
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 31 juli 2018 kl. 07:18, og har været vist 6883 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider