Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Comet Af Lundsager

Billede
 Oldenborger  
 Vallak
 12 år 
 168 cm
 Sort
Comet er født den 27. marts 2006 hos Jørgen Lund i Høng.

Da han var et stort føl købte Louise Andersen ham. Louise har haft ham med til følskue, store hestedag og andre arrangementer, og han har altid været nem at have med i byen.

Da Comet var to år blev han opereret for mus i begge bagknæ. Musene havde ikke generet ham og blev kun opdaget fordi Louise valgte at sende ham i kontrol røntgen. Han blev opereret på en klinik i Göteborg så han er en berejst herre.

Også det år, hvor Comet fyldte tre blev begivenhedsrigt. I starten af året blev han kastreret. Så red Louise ham til og det gik rigtig let, Comet var som altid sød og flink. På grund af graviditet valgte Louise at udlåne Comet til Mette og han blev flyttet til det sydøstlige Lolland.

I 2010 mens Mette havde Comet til låns nåede de at deltage i Knuthenborgridtet, hvor Comet igen demonstrerede sit gode temperament. Mette og Comet har haft rigtig mange gode oplevelser sammen og det var helt tydeligt, at de var meget glade for hinanden.

I 2010 valgte Louise så at sætte Comet til salg og hans lånerytter, Mette, havde ikke mulighed for at købe ham, selv om hun meget gerne ville.

Louise havde set, at jeg søgte en rolig hest og fik mig lokket ud at se på Comet. Jeg skulle ellers ikke have en så stor og så ung hest, men han gav mig den bedste tur af dem, jeg nåede at se på. Og da han så også gik gennem handelsundersøgelse inklusiv røntgen uden anmærkninger af betydning for ridning - ja så blev jeg altså ejer af en fire-årig Comet den 27. august 2010.
 
 
 
 

[Part] Gratis lærings-part

NB: Der er en sød rytter, som har prøvet Comet. Hun skal prøve ham nogle flere gange før vi beslutter om hun og jeg vil lave endelige aftaler. Hvis du er interesseret i part er du velkommen til at henvende dig, og jeg skal nok svare, du skal blot vide, at jeg muligvis allerede har fundet parten :-)

Comet og jeg savner nogen at dele vores daglige træning med - både fra jorden og i sadlen.

Hvis du savner omgangen med heste og ridning og enten er rutineret eller interesseret i at lære, så kunne vi måske være et godt match.

Comet er en rolig oldenborger vallak. Han er meget velopdragen og let at håndtere i dagligdagen, men han er også stor og stærk, så du skal kunne eller være interesseret i at lære at håndtere hesten efter indlæringsteoretiske principper.

Og jeg vil selvfølgelig gerne lære dig hvordan man gør når man ønsker at:
- at få hesten til at sænke hovedet, når den skal have grime på
- at få hesten til at flytte sig, når man vifter med en finger
- at få hesten til at sætte hoven op på en skammel, så man kan file kanter på hovene
- læsse hesten i trailer
- og meget andet, som giver en nem dagligdag med hesten

Du skal kunne ride for lette hjælpere eller være interesseret i at lære det, og også dette vil jeg gerne træne med dig indtil vi begge er enige om, at du kan håndtere Comet på egen hånd.

Jeg regner med, at både Comet og jeg får glæde af at du kommer hos os, så jeg har ingen betalingskrav - hvis du er interesseret kan jeg endda finansiere og køre for dig til undervisning en gang i mellem.

Du skal selvfølgelig være til at regne med og overholde de aftaler vi laver.

Hvis du er interesseret kan vi tale om, hvad du ønsker og hvad jeg ønsker - og så kan vi se om vi kan blive enige.

PS: jeg har også en pensioneret hoppe, Safir, som du kan træne fra jorden eller gå tur med, hvis du har lyst.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333OL0600282
F:
OLH 695
(OL DK)
M: Libres Hjortelund
OL 8739
(OL DK)
MF:
OLH 667
(OL DK)
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 13 juli 2013 kl. 10:29, og har været vist 821 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider