Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bw's Madelen

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Hoppe
 11 år 
 104 cm
 Brun
Super skøn hoppe som jeg købte som 5 måneders.

Har liget været til kåring hos EAMH (foråret 2013), og blev kåret, så kan nu avle miniature også :)

Fantastisk sind :)

Knytter sig MEGET til sit menneske <3
 
 

[Salg] Væld af muligheder

Skøn, medgørlig og kærlig hoppe sælges

BW's Madelen eller Maddi som hun kaldes i daglig omtale er en fantastisk hoppe, hun sælges da hun i år har givet mig en efterkommer, og jeg har desværre ikke råd til at beholde alle mine heste, da jeg er blevet mor og er på SU.

Maddi er en skøn 4 års hoppe som jeg har haft siden hun var 5 måneder, hun har været med ude til et par shows/skuer og tager det at være ude fint.
Hun kan vaskes, klippes, køres i trailer longeret/dobbellongeret, løsspringes.

Hun er WPBR, men blev i foråret 2013 kåret i EAMH (det Europæiske miniature forbund) så hun kan også avle miniature, hvilket hun har gjort i år, og givet mig et fantastisk hoppeføl <3

Hun er let at ifole og er en god mor overfor sit føl.

Hun vil kunne gøre sig super godt på bl.a. stævnepladserne da hun er yderst smuk at se på. Hun er ikke tilredet pt, men tænker ikke at dette vil blive et problem, da hun er yderst ukompliceret i alle andre situationer.

Maddi sælges med alle hendes ting, dvs dækner (vinter, overgangs og fleece) grimer, trense osv.

Kom og se hende, hun står pt med føl og kan hentes når føllet er fravænt til oktober, der er i denne periode mulighed for afbetaling, hvis det ønskes.

Pris: 9.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] lille pony udlånes

Der er mulighed for at låne maddi inden et evt køb, for at se om i matcher eller der er mulighed for at låne hende i mellem 1-3 år. vilkår herom aftales individuelt

Hvis man ønsker at låne hende så kontakt mig
 

[Part] Lille pony rytter søges

Lille pony rytter søges til tilridning og efterfølgende ridning af min welsh/miniature hoppe på 104/106 cm

I tilridningens perioden vil jeg gerne give et lille beløb til parten (som vil dække udgifterne som i måtte have ved at komme frem og tilbage, samt noget for at have tilredet min pony), og når denne er slut vil parten forblive gratis, dog kal man de dage man har hesten sørger for det daglige (muge, blande foder, strø osv).

Super skøn hoppe, lige pt er hun ifol og forventer folning i april, det vil derfor være optimalt hvis en rytter kunne begynde at lærer hende at kende nu, evt ved at gå ture, træne på bane/ridehus osv med hende.

Alle indledende øvelser er gjort (har haft trense på, kender signaler for stop og drej fra dobbel longering), har haft lidt tryk på ryggen, men da der ikke har kunne findes lille nok rytter har der ikke været nogen på, dette tror jeg dog ikke bliver et problem da hun normalt er meget nem i nye situationer.

Hun er ikke en hest som løber af sted hvis hun bliver bange, i stedet stopper hun op og kigger og der skal ikke meget overtalelse til før hun går videre.

Når hest og rytter er klar (og føl) er der mulighed for at starte stævner (hun har været med udenbys før og har været meget sød og nem at have med), eller fremvisning på div dyrskuer hvis dette kunne have interesse. Jeg vil gerne være behjælplig så meget jeg kan, hvis dette kunne have interesse.

Der er mulighed for at flytte hende for låners egen regning. Udlånet kan gå helt op til 3 år hvis dette ønskes.

På stedet er der lille ridehal (500 m til stor hal og 10 min i bil til rideskole), udendørs bane, lækker natur og natursti, som kan benyttes alt det man vil. Mulighed for undervisning enten ved at medbringe egen underviser eller fra ejer.

Er mor og/eller far også heste mennesker og ved hvordan man kører vil der evt være mulighed for at tage i skoven sammen, da jeg har en anden pony som vil blive tilkørt i løbet af sommeren.

Kunne denne pony have interesse så kontakt mig på mobil, da jeg ikke så tit kigger herind.

 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE1003229
F:
208333200301716
(WF DK)
M: Godt's Amanda
208333200305199
(DM DK)
MF:
9903039
(WE DK)
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
thorsø hedegård
Senest rettet 27 april 2014 kl. 19:17, og har været vist 7044 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider