Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gerlof

Billede
Billede
 Frieser  
 Vallak
 19 år 
 160 cm
 Sort
Jeg søger en rutineret rytter til at hjælpe med ridning af min 12 års flotte friservallak et par gange om ugen (- den lette type), ca. 160 stg. Han er let ridelig, øvelsesstræk og kan gå LA2 / L3 øvelser og med helt super flotte gangarter, og springer gerne lidt for sjov, og så er han en ualmindelig sød og charmerende hest, der elsker at nusse. Har startet et enkelt dressurstævne i LA2, som gik fint. Derudover er han en super terrænhest, kigger aldrig og fuldstændig trafiksikker.

Der er en rigtig fin belyst 20x40 ridebane, lidt spring og trailer, hvis der skal køres. Gode muligheder for ture i terrænet (vi rider tur i weekenden). Ridning er gratis. Jeg bor ca. 6 km syd for Slagelse med god mulighed for offentlig transport næsten til døren - ca. 15 min fra Slagelse station. Desuden går cykelstien ?Fodsporet? fra Slagelse by næsten lige ud til mig.

Der er flere heste på ejendommen, og for dygtig rutineret dressurrytter vil der evt. være mulighed for også at hjælpe med at træne rigtig god 6 års dressurhoppe, nuværende niveau LA4 .

Der er mulighed for kvalificeret dressurundervisning på stedet (dressurdommer).
 
 
 
 
 
 
ID: HST 128618
F: Mintze
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 06 januar 2015 kl. 13:57, og har været vist 1488 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider