;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jessiety Røllum

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 15 år 
 155 cm
 Palomino
Flere videoer fra bl.a. tilridning uploaded 23feb14. Har d.d. bl.a. også trænet trailer, og lagt saddel på igen (se video). SUPER nem hest.
Giv et bud. Jessiety søger et blivende privat, kærligt hjem. Er kontaktsøgende, selvstændig, rigtig god i flok, men kan også stå alene inde i stalden. Er ryttervant fra 2011, men ridning gik i stå, da Jessiety uventet fik et føl den i okt11 (Conor-Magic Røllum, kan søges på nettet).
En hest, som du vil kunne få en helt tæt kontakt til. Palominofarvet hoppe, ca. 153-155 cm, opdrættet hos min far, men er uden afstamningsoplysninger. Hingsten er en cremellofarvet hingst, som jeg selv har avlet, registreret i PAH (er nu kastreret). Moren var en rød fuldblodslignende hoppe. Jeg har desværre ikke fået afstamningsoplysningerne på hoppen. Gangarter er middel, har en dejlig hals, god bygning og bredde, således at den også kan bære en voksen rytter, uden at virke lille.
Blev tilredet i 2011 helt uden problemer, men vi var ikke klar over, at den var i fol. Så den er ikke kommet i gang igen. Er trænet efter horsemanship-princippet. Jeg er nu tvunget til at sælge mine heste, og søger et privat, blivende hjem. Jessiety kan virke staldsur, og jeg ønsker derfor ikke, at den opstaldes på en rideskole. Faktisk er den meget social, og vil rigtig gerne have kontakt og soigneres. Har aldrig bidt eller sparket. Den lægger kun på ørerne. Men se videoklip - Dens helsøster slap helt af med staldsurheden, da den kom fra min fars stald til et andet hjem. Det er en hest, som man kan ride ud alene med, hvilket også fremgår af video, om er uploaded 23feb14 - men skal altså lige i gang igen.
Lige nu står den med en kedelig, lys gul vinterpels. Kunne være pænere, men jeg har ikke overskuddet til hestene mere.
OPDAT: Har i dag 23feb2014 trukket Jessiety lige op i trailer, uden træning først. (Den er blevet læsset i trailer 1 gang tidligere, da den skulle fra min fars stald ud til mig. Der var ingen problemer). Har været vant til at stå i spiltov, indtil den kom ud til mig som 2 års.
 
 

[Salg] Palomino, privat, giv et bud

Den sælges privat, og kun til et privat blivende hjem. Har grønt hestepas. Er ikke vaccineret.

Pris: 13.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 125818
F: Vagabonden A Røllum
208333PA0904583
M: Rød hoppe
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 28 februar 2014 kl. 22:24, og har været vist 7145 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider