;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Akita Star

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 18 år 
 160 cm
 Brun
Akita Star er en utrolig dejlig og nem hoppe med et fantastisk sind på snart 14 år, hun er født hos os den 7/4-2003. Hun er en hoppe med tre gode gangarter. Hun er som sagt nem at have med at gøre, kan røres overalt og er nem at have med i byen.
Akita går med forsko og er fuldt ud passet med smed, vaccinationer osv. Hun kræver dog tandlæge for hver 6. måned, deraf prisen. Hun er en vågen, men samtidig rigtig cool hest, hun kan rides på tur alene og sammen med andre og kan gå på fold med alle. I trailer er hun rigtig nem at læsse og står fint under kørsel.

Hun startede sit første stævne som 12 årig i spring, hun tog det rigtig pænt og har fået flere nulrunder i LC, som er det højeste vi har startet til stævne. Til undervisning springes der baner på alt mellem 90-110, hun er en ærlig og sød hest, som aldrig stopper. Dog har hun ikke sprunget andet end cavalettier siden december 2016, da min datter ikke er i stand til at ride længere.

I dressuren er Akita en sød, men stædig hest. Hun skal blot finde ud af at det ikke er så slemt og så er hun mere end villig til at samarbejde. Hun er lærenem og har rykket sig rigtigt meget de sidste par år.

Hvis der skulle mangle noget information, eller i har nogle spørgsmål er i velkommen til at skrive til mig på tilhørende nummer.
 
 

[Salg] Dejlig hoppe sælges

Akita sælges gerne til et blivende hjem og derfor er prisen heller ikke fast, da vi meget gerne ser hende blive solgt til et godt hjem. Hvilket og hvor meget udstyr som medfølger, kan vi altid snakke om.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200301251
F:
DVH 684
(DV DK)
M: Sheena Star
9303152
(DV DK)
MF:
DH 354
(DV DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 26 marts 2017 kl. 20:39, og har været vist 377 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider