;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zahrah Hamrah El Azraff OX

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 14 år 
 154 cm
 Rød
Smuk Ox-hoppe med gangarter over middel. Roligt og opmærksomt sind, med masser af lærevillighed og samarbejdsvilje Zahrah har en utrolig stor personlighed, og er meget tillidsfuld. Jeg har selv tilredet og uddannet Zahrah og modtager hver uge dressurundervisning.

Se annonce.:-)
 
 
 
 

[Part] Oxér i Esbjerg søger halvpart

Zahrah Hamrah El Azraff er en smuk Oxèr på 8 år, der søger en rytter 2-3 gange i ugen fra august 2015. Zahrah er en skøn og smuk lille Oxér på 1.54. Hun er hoppe med stort H, men samtidigt kærlig og loyal. Hun har bestemt masser af potentiale i dressuren, og er altid frisk på en tur i skoven eller langs landevejen. Zahrah skal have en dygtig og kompetent rytter, der ved hvad han/hun laver. Hun er hverken varm eller kompliceret, men man skal være dygtig og rutineret for at få det optimale ud af hendes potentiale. Når man først kender "knapperne", kan man alt på Zahrah.

Vi er pr 1 August opstaldet på Stald OK, hvor der forefindes ridehal (20x40 med fiberbund), stor, udendørs muslingebane samt springbane. Der er undervisere på stedet og vi medbringer en meget dygtig GP rytter, som vi vil modtage undervisning af.

Jeg søger en dygtig part til at ride Zahrah 2-3 gange i ugen...helst faste dage, og gerne en weekend dag. Du må ikke være alt for høj eller tung (max 65 kg). Du skal være god til at overholde aftaler, have en god forståelse for hesten og øvrig hesteetik, samt muge de dage vi vælger du har Zahrah. Til gengæld må du både springe, ride dressur, tur og evt på sigt, stævne som du nu har lyst og interesser til :-)

Pris pr måned for 2 dage i ugen: 650,- kr .Pris for 3 dage i ugen : 800,- kr.

Skriv meget gerne for mere info, og kom ud og prøv min smukke lille hest..det vil du med garanti ikke fortryde :-)

Mvh Connie og Zahrah.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: OX 4637
F:
OX+ 4312
(OX SWE)
M: Aziza Zarafina OX
OX 3481
(OX DK)
MF:
OX 2911
(OX DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 19 november 2018 kl. 22:40, og har været vist 1761 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider