Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Prinsesse Padmé

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Hoppe
 13 år 
 136 cm
 Broget
Padmé blev født hos os i 2008, sammen med sin noget større tvillingesøster, der desværre måtte aflives, da hun var fire år.

I dag er Padmé en skøn pony på 136 cm, der er ret dygtig. Hun har mange gange været i byen og lavet shows og demoer, og hun er også en rigtigt stabil og tålmodig pony, når vi laver ponytræk enten herhjemme eller ude, og sammen med sin part Amanda, er hun super sej :-D

Padmés farve er koboltblå
 
 
 
 

[Part] Horsemanship, part tilbydes

Part på Padmé. Det koster 250,-kr. om måneden pr. ugedag, og du skal som minimum have undervisning en gang om ugen oven i.

At have en part er en forberedelse til at have egen hest. Derfor tilbyder vi parterne, at de kan være med, når vi har smed, tandlæge, skal vaccineres osv. Samtidig er der en del praktisk arbejde forbundet med at have hest, så parterne påtager sig forskellige tjanser, så man får øvelse og rutine i vedholdende at sørge for alt det, der følger med at være hesteejer.

Du må have Padmé ude i to timer på din partdag, og vi aftaler individuelt, hvornår det passer. Du begynder med at gøre hende i stand, så tager du hende ud og leger med hende fra jorden og, hvis du vurderer at I begge er klar, så rider du hende. Husk at varme hende op 10 minutter i skridt og skridte af i 10 minutter, og husk at sætte tid af til at gøre hende i stand bagefter.

Inden parten kan træde i kraft, dvs. inden du må være alene med hesten, skal du have bestået vores partmærke.
 
 
Video
ID: HST 116474
F: Jack D
Pinto
M: Luna Vesterlund
Dansk Pinto
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 10 december 2015 kl. 14:57, og har været vist 3787 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider