Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vennersdals Columbine

Billede
Video
Video
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 12 år 
 136 cm
 Brun
Usædvanlig smuk pony - der nærmest ligner en mini-DV - efter DSP-hingsten Notre Bac med fuldblodshingsten Primatico xx som morfar. Columbine er kåret i F2 i DSP.

En super dejlig pony for den rutinerede lille rytter med god forældreopbakning. Columbine er startet i dressur til og med LA2 med potentiale til meget mere. Hun rides til daglig af vores søn på 13 år (han er 170 cm høj med lange ben!). Ekvipagen trænes af Dennis Holst og Thorbjørn Olander, og deltog i sommeren '19 på Seierskildes sommercamp. I den daglige træning øves de fleste PRI-øvelser. Hun er klubmester i dressur i KRK 2019 med sin nuværende rytter.

Columbine springer fint, men vi har kun brugt lidt gymnastikspring som afveksling for dressuren.

Columbine er født hos os, og har været i hænder helt fra begyndelsen. Hun er en tillidsfuld og sød pige, men også en hoppe med stort H. Derfor ikke umiddelbart en førstegangs-pony. Hun rides dog to gange ugentligt, af vores halvpart, der en en mindre rutineret 11 årig pige.

Hun har de sidste fem år gået i løsdrift, men fungerer også fint i boks suppleret med masser af foldtid. Hun kan gå sammen med alle, og involveres sjældent i konflikter på folden. Hun går pt. med forsko, men kan sagtens gå uden sko. Hun er naturligvis passet med vaccinationer, tandrasp og ormekur.

Columbine sælges kun, da hendes rytters ben er blevet alt for lange, og vi ikke selv har flere børn, der kan overtage hende. Det er derfor enormt vigtigt for os, at vi finder et rigtig godt match mellem Columbine og hendes nye rytter.
 
 

[Salg] DSP-dressurpony

Privat salg. Der er mulighed for at tilkøbe udstyr - herunder knap 2 år gammel Clincher dressursadel, der er tilpasset ponyen. Döbert-trense, PS of Sweden trense samt div. underlag, gamacher, dækkener mv.
Ponyen har blåt pas.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: 208333SP0903455
F:
SPH 143
(SP DK)
M: Chikita A' Rosendal
SFR 1012
(SP DK)
MF:
G 4755 B
(XX USA)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Strandgårdens Hestepension
Senest rettet 09 april 2020 kl. 14:15, og har været vist 3554 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider