Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Maru Lou XX

Billede
Billede
 Fuldblod, engelsk  
 Hoppe
 21 år 
 160 cm
 Rød
"Misse" er min dejlige lånehest. Som i 2011 blev til min hest.

Hun er lånt som ridehest mens jeg venter på min egen bliver gammel nok til til ridning.

Misse er en dejlig vågen dame. Hun er cool, men klart opmærksom på tingene der foregår omkring hende.

Jeg fik Misse hjem 2. oktober - lige taget fra føl, så hun var lidt tynd. Enhver der har haft fuldblods avlshoppe ved, at de bliver tynde og giver ALT til føllet. De er håbløse at fodre på med føl ved siden.
Heldigvis er hun hurtigt kommet op i huld igen. Hun ser efterhånden helt fin ud og vi er så småt begyndt ridning.

Ud over hun trænger til en tur hos Tove Due, så går ridningen rigtig fint. Hun søger helt automatisk frem og ned til bidet og ryggen ryger lige i vejret. Hold op jeg har sjældent oplevet andre heste der så let lader ryggen aktivere.

Så lige nu går den på muskelopbygning og at lære hinanden at kende. Vi skridter primært, men har da lige prøvet en langside eller to i trav.

Misses ejer, mener hun er blevet redet hårdt mod hårdt i dressur før de fik hende og dermed er blevet så træt af det at det har givet hende uvanen med at rejse sig let. Ikke noget hun endnu har gjort hos mig - kun truet med at gøre det ;)

Misse har indtaget matriklen med hud og hår. Ingen skal komme i vejen for hende. Det er hendes fold, hendes hø, hendes løsdrift!

Jeg er bange for hun forsøger at krybe under skindet på mig, men nu får vi se :D
Jeg har jo rigeligt med heste lige pt ;D

Berit: 1000 mange tak fordi jeg må låne din dejlige hoppe :)

Tja, det endte jo med at jeg måtte købe hende. Hun skulle bare være min.
Misse kommer til at bo hos mig til hun skal over regnbuen. Forhåbentligt når jeg at få lavet en afløser (det skal bare blive en hoppe ;) ).

Vi står lidt stille i tiden. Hun har haft en omgang lypfangitis i det ene bagben, heldigvis noget en omgang penicillin kunne klare. Lige nu venter vi egentligt bare på ordentligt vejr. Jeg rider hende helst ikke når det er glat. Hendes balance er ikke den bedste jeg har mødt ;)
Ellers er Misse bare faldet mere og mere til. Hun er blevet en helt anden end hun var da jeg fik hende hjem. Meget mere afslappet, mentalt afbalanceret og meget mere tålmodig og lyttende. Hun trives virkelig med løsdriften, selvom hun var en hoppe der vogtede over hendes boks. Nu bliver hun mopset hvis jeg tillader mig at lukke hende ind en enkelt nat :D

Jeg er rigtig glad for min Misse, men jeg kan heller ikke lade være med at tænke på hvor meget længere jeg har hende. Hvad end der bliver sagt om hendes fortid, så er jeg overbevist om, at hun har været redet hårdt, forkert på et tidspunkt. Hun er helt sikkert en hest, der ikke har den store styrke eller udholdenhed tilbage. Specielt hendes forpart og lænd har det med at drille hende lidt i ny og næ.
Jeg vil helt sikkert forsøge at ifole hende, for at få min afløser. Aller helst et hoppeføl efter Tai Calido <3
Ønske afkommet skulle være et Misse-Calido hoppeføl, rød med lidt hvidt pynt hist og her. Så ville det være helt perfekt. Men bare jeg kan få en afløser, så er jeg glad <3
Måske skulle jeg give det en chance med Grandeur på Misse - Graze er jo da faldet rigtig godt ud ;)
Det var så lige en "lille" opdatering fra Misse og jeg her i januar 2013 - nu må vi se hvad fremtiden bringer...

I 2016 skulle det gerne lykkeds med den Calido bedækning. Det tegner lyst :D
Desværre vil nuværende ejer af Grandeur ikke lade ham bedække - de er bange for skader. Var eller lige ved at blive rigtig hooked på den kombination - Ingen der har lyst til at købe en dejlig dressur ponyhingst så jeg kan få min bedækning ;)

Igen tak til Berit for først at lade mig låne Misse og senere at købe hende. Hun betyder SÅ meget for mig, min hjerter dame <3
 
 
 
 
 
 
ID: HST 115799
F: Basiluzzo XX
G4037B XX USA
M: Shangri La XX
XX
MF: Riboccara XX
XX
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 december 2015 kl. 20:28, og har været vist 205 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider