Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Niobe Hippios

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Hoppe
 22 år 
 140 cm
 Sort
Efter grundig overvejelse har jeg nu valgt at sælge min skønne og højt elskede Niobe Hippios, da jeg har accepteret at tiden og lysten ikke er der i det omfang hun fortjener.

Jeg søger derfor et et nyt hjem til Niobe, hvor hun kan hygge sig med den helt rigtige rytter eller familie. For mig er det underordnet om hun bliver ren hyggepony eller skal gå konkurrencer - det vigtige er at hun bliver værdsat, nusset om og passet ordentlig på.

Niobe Hippios er en smuk, rutineret allround New Forest hoppe. Niobe elsker at blive nusset om og er tilfreds med alle slags rideture, fra en lille træktur i skoven med små børn på ryggen, til de mere seriøse ridt. Trods Niobes alder er hun stadig meget energisk og har ingen sygedage. Hun er vant til børn og bider og sparker ikke, men hun kan være noget frisk at ride på, så derfor skal den lille/uerfarne rytter have en støttende forælder, der kan holde fast.
Niobe er kåret i 1. klasse med bronzemedalje. Hendes gangarter er over middel, hvor især galoppen er rigtig god. Niobe er af rigtig god afstamning med flere topponyer bag sig både indenfor dressur, spring, jagt og military. Niobe fik i 2009 selv et afkom efter Offem Minos - Nirvana BKure. Der er derfor også mulighed for at hun kan anvendes till avl.

Jeg har ejet Niobe siden hun var 4 år og red hende selv til som 3,5 års. Hun har igennem tiden gået mange stævner indenfor dressur, spring, military, jagt og været med til flere shows, herunder Roskilde dyrskue et utal af gange. Niobe har i sine 17 år haft meget få skader og er generelt en virkelig stærk pony. Det skal dog hertil også siges at Niobe er blevet passet med smed, dyrlæge, hestetandlæge (Henrik Busck og Mette Aarup) og kiropraktik (Maja Guldborg). Jeg har hertil i en stor del af hendes liv lavet kiropraktiske øvelse på daglig basis og er i vinters begyndt at massere hende med massageapparat - alt sammen for at hun kan holde i så mange år som muligt.

Hvis I ønsker at komme og se og prøve hende eller har yderligere spørgsmål, så bare ring :-) Læg en besked, hvis jeg ikke tager den eller skriv en SMS, så ringer jeg tilbage. Jeg er ikke så tit inde på HN, så undgå at skrive herinde.

Det er vigtigt at sige at hjem kommer før pris! :-)
 
 

[Salg] Smuk rutineret hoppe

Niobe Hippios sælges kun til privat brug. Der medfølger rødt hestepas. Udstyr kan medfølge til fordelagtig pris.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: NFR 1962
0002398
208333200002398
NF 1962
F:
NFHR-E 108
(NF DK)
M: Eskehøjgaards Mørk Nat Viol
NF 1493
(NF DK)
MF:
NFH 35
(NF DK)
Dressur: M-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 11 juni 2017 kl. 21:40, og har været vist 2631 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider