Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sweety

Billede
Billede
Billede
Billede

 Oldenborger  
 Hoppe
 31 år 
 167 cm
 Sort
Hun er typen der ser en an, når man første gang møder hende med når man kender hender er hun utrolig sød og rar hest.

Sweety er MEGET madglad, og der er ikke meget hun ikke vil gøre for en snack =)Sweety er en stor hest, og hun er bred, det får tit folk til og se hende lidt som et skrummel, og ja det er hun så nok enlig også. Hun har en tendens til og skal klistre op af en og hun ser ikke altid hvor hun sætter sin hove, og tænker ikke altid lige over hvor lang hun er... hi hi hi

Sweety er mine forældres hest, og jeg har passet hende fra den første dag de fik hende. Her på det sidste har der så været passer til hende og jeg passer hende derfor kun ca halvdelen af tiden. Men det gør ikke vores bånd mindre.

Da sweety kom hjem til os, var hun en håndfuld, ja hun både bed og sparkede, og hvorfor købte man så sådan et øg, har jeg tit spurgt mig selv om, men efter jeg har lært hende at kende, har jeg også fundet svaret : Det er forde hun er så rar og så kærlig en hest.

Vi har nu haft sweety i ca 8 år, og hun har ændret sig en del siden vi fik hende.
Kan man ride sådan alm. så kan man også ride hende. Hun er nem og få til bidet, og prøver det bedste hun kan for at gøre sin rytter glad. Da hun er en hoppe, kan der naturligvis godt være dage hvor hun mener hun skal bestemme det hele =)

Hun elsker at blive kløet, og bliver helt mærkelig i hovedet og hende mule vokser nærmest til dobbelt størrelse. Og hun kan bare ikke få nok. Og jeg har utallige sjove historier hvor hendes klø og madfettice har givet andledning til grin.

Vi havde f.eks en fotograf ude for at tage billeder af alle hestene i 2007, og Sweety skulle naturligvis også tages billeder af, da vi havde fået taget et par hovde billeder blev det tid til løbe billeder, men nej det ville damen ikke.
Hun gad ikke og hverken svingen med poser eller piske fik hende til og løbe. Hendes daværende passer blev derpå sendt op ad marken med en spand med fodder i rask løb. Hun kaldte på sweety, raslede med meden og vupti Sweety kunne lige pludselig godt løbe. Afsted det gik og fotografen fik sine billeder ... hi hi hi

Sweety er ellers også trænet med Klikkertræning og Horsemanship, og hun kan nikke, løfte fødder, berøre ting, og tage ting i munden på komando. Det er rigtig fedt at træne med hende for hun elsker det, og bliver helt hyper.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle Google
ID: 9306662
208333199306662
F:
OLH 656
(OL DK)
M: Sussi
7640219
(LU DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 september 2012 kl. 10:47, og har været vist 930 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider