Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Tremendo VIII

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pura Raza Española  
 Vallak
 21 år 
 158 cm
 Hvid
Fantastisk dejlig spansk dreng, som jeg hentede til Danmark maj 2008. Denne hest var simpelthen svaret på alle mine drømme!

Tremendo er super intelligent og lærenem og HELT ekstremt følsom. Jeg nyder samværet med ham og bruger tiden med ham på at træne et mix af jordtræning med fokus på hestens biomekanik, øvelser fra den akademiske ridekunst, HMS-håndtering osv..

Tremendo er det største nussehoved, man kan forestille sig, han er den dejligste hest at håndtere og træne fra jorden og har samtidig en "tænd/sluk" knap, når man sætter sig på ryggen af ham, hvilket gør ham til en meget tændt og for mig fantastisk spændende hest.

I den tid jeg har haft Tremendo, er han hovedsageligt trænet fra jorden, dels fordi han virker til at forbinde en del traumer med ridningen/tilliden til mennesker og der skal gåes meget forsigtigt frem med ham, dels fordi jeg har været gravid/født/haft babyer størstedelen af tiden. I "babypauserne" har jeg nået at starte lidt ridning op (deraf ridebillederne), som så har skulle startes nærmest forfra efter næste graviditet og næste igen! Han er derfor ikke særlig erfaren ridemæssigt, hvilket jeg nu skal starte op på igen.
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 106567
F: Por Flavius
Pura Raza Español
M: Tremenda I
Pura Raza Español
MF: Habanero XV
Pura Raza Español
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Senest rettet 05 juli 2014 kl. 20:44, og har været vist 11648 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider