Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sweet Caress D. OX

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 18 år 
 159 cm
 Rød
Jeg købte Is som 6 mdr's af Davidson Arabians og hun har altid været min stjerne.
Vi har oplevede meget sammen. Da jeg købte hende flyttede vi til en lille stald I Horsens. Derefter fik jeg arbejde på Skårup Overgård, hvor hun var med, og I starten lidt alene, mellem alle de store heste, så det var der vi virkelig fandt hinanden.
Senere flyttede jeg til Hedensted med hestene og var I et par år. I 2008, som 2 års havde jeg hende med på show på Broholm på Fyn - dog uden rigtig at vide hvad det gik ud på og ingen rigtig træning. Alligevel gik det ok og hun blev nr. 3 efter 2 professionel trænede heste.

Som 3 års blev hun sat I fol med Shaklan Ibn Saskatoon, som jeg havde I ridning. Hun blev I fol med det samme og bar føllet godt. Ud kom min lille prinsesse Itaya og hun passede den til UG. Da Itaya blev 4 måneder, var der en anden hoppe der folede og døde et par timer senere så Itaya blev fravænnet og Is tog det Nye føl til sig og gav den mælk I 4 måneder inden hun blev træt af den. Desuden var hun ifolet igen, denne gang med Wadi El Sad - efter El Amin. Her kom også et smukt hoppeføl, Isatine Ya Jua, som blev solgt som 5 måneders.

Efter Isatine blev Is tilredet, lidt mere og nåede at blive redet et par måneder inden jeg fik arbejde hos Husted Arabians og flyttede alle hestene til Videbæk.

I 2012, var hun redet så meget at vi tog til International Ridestævne på Vilhelmsborg og vandt lidt rosetter og hun gik all round klassen, som er en dressur klasse og show klasse. I showklassen blev hun nr. 2 og nr. 6 I dressuren, som var fra LC - MB, så niveauet var rigtig svært og hun blev samlet nr. 5 I cuppen.

Nu I 2014 skal hun fole igen, denne gang efter Nader Al Shaqab. Glæder mig rigtig meget til det føl.


Video: http://www.youtube.com/watch?v=5xTggZJ_QaI
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: OX 4348
F:
OX 3411
(OX DK)
M: Sweet Miss D. OX
OX 3889
(OX DK)
MF:
OX 2578
(OX DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 10 februar 2014 kl. 21:21, og har været vist 272 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider