Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Robalo

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Lusitano  
 Vallak
 1998
 162 cm
 Brun
Robalo er en meget smuk Lusitano efter rene Alter Real blodlinier.

Jeg så ham på den årlige Golega-tur til Portugal. Jeg havde i forvejen hørt om ham, og da jeg så ham, vidste jeg bare han var en hest efter min smag og hjerte. Han har været forskellige steder, hvor han blandt andet er brugt som motorcross-maskine, så hans tillid til specielt mænd var meget lav.

Robalo har nu været i Danmark siden april 2009. Han er en dejlig, høflig og velopdragen hest, og han er nu 100% tillidsfuld overfor alle. Han er et kæmpe legebarn, og står forrest når der skal leges grimelege, og andre vilde "hingstelege". Desværre leger han også futtog med andre hestes haleklapper, så han står nu på fold med min shetlænder, Frederik, hvor de går og hygger.

Robalo skal rides med masser af tålmodighed. Der er ingen tvivl om, at han har lært høj dressur tidligere, men han stresser hurtigt op, hvis man kræver for meget af ham - det er som om han vil gøre det hele på én gang i skræk for, at han vil blive straffet, så han kan piaffe og lave spanske skridt på samme tid, i en stor pærevælling. Derfor er vi startet helt forfra med ham, så vi er helt nede på grundtræningsniveau, med en masse arbejde fra jorden, og en masse belønning for at slappe af, og det går rigtig godt, men jeg tvivler på, at hans psyke nogensinde vil blive til dressurstævner.

Herudover har han fået konstateret Kissing Spine i mild grad i marts 2015. Vi står derfor nu overfor at skal opbygge hans overlinje, så han kan bære sig mere hensigtsmæssigt. Dette indebærer en masse jordarbejde, og lange skridtture i skoven.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 103031
F: Batial
Alter Real Lusitano
M: Luxuosa
Alter Real Lusitano
MF: Xaquiro
Lusitano
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 02 oktober 2018 kl. 12:07, og har været vist 3946 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider