Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

sleddale heather bell

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fell  
 Hoppe
 25 år 
 138 cm
 Sort
Jeg har 3 super søde kærlige Fellponyer der søger stabile ryttere. Fælles for dem alle er at de er 100% trafiksikre, elsker at komme ud i skoven! blive nusset og redet. Kan rides af voksne op til 180 høj og ca 65 - 70 kg. Ridehus i 10 min væk, men der skal købes rideshuskort. Ingen offenlig transport herud. Du skal være gammel nok til at være her alene.

3 dressurryttere søges.

Kiemy er en super dressur pony, ret velgående og kan blive meget bedre med den rette dressur rytter. Hun er ikke så høj som de andre fellponyer, men en rytter på 167 og 65 kg kan hun godt rides af.

Lady er en dejlig nysgerrig pony, som elsker at komme ud. Hun kan både spring og ride dressur, hvilket hun er rigtig god til. En meget fremad søgende pony der kan nå rigtig langt.. Hun træder direkte ind i folks hjerter

Bell er en skøn hoppe, som er fremadgående, lidt oppe på mærkerne hoppe, så man skal være erfaren . Dit temperament skal være roligt, blidt og være i stand til at læse hendes humør. Hun er et kæmpe nussehoved, trafiksikker.

Ring for mere Info, da teksten langt fra beskriver disse dejlige stabile ponyer. De kan ses på min hj. Side fellponyertilalt.dk.

 
 
 
 

[Part] Fellponyer søger ryttere

Stabil, gerne voksen,rutineret, en stalddag om ugen. Vi bor tæt på skoven, har egen ridebane. Der er ridehus 10 min væk hvor man kan købe ridehuskort. En lille hyggelig privat stald med 7 ponyer.
400kr pr måned 2-3 dage ugentligt..
 
 
ID: HST 101064
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Let kørsel-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 september 2015 kl. 17:48, og har været vist 6285 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider