Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cæsar

Billede
Billede
Billede
Billede

 Appaloosa  
 Vallak
 26 år 
 165 cm
 Plettet
En super dejlig, sød og smuk Italiensk hest, med masser af energi og råstyrke, der er til at regne med. Min datter har haft arbejdet en hel del med akademisk ridekunst, hvor han allerede har gjort store fremskridt og viser kæmpe talent. Cæsar er en hest der skal rides efter grundprincipperne sæde, schenkel, tøjle, han er en yderst klog og erfaren hest, man kan lære utrolig meget af hvis man forstår at lytte, han skal nok fortælle hvad man gør rigtigt og forkert. En yderst samarbejdsvillig hest der går godt på bidløs optømning for en fin hånd. pt. rider jeg med hackamore det går han rigtig godt på, han elsker at arbejde både under rytter samt fra jorden hvor han kan udføre forskellige øvelser for hånden.
Hvad springning angår er han fantastisk, en suveren springer der viser stort talent og potentiale. Han har også deltaget i to sæsoner med 12 jagter, som han alle har fuldført uden fejl.
Da Cæsar er komplet trafiksikker, kan man også få nogle dejlige rideture i terrænet og han kan sagtens ride alene på tur.

I stalden er han en meget rolig hest der er nysgerrig og gerne vil følge med i alt hvad man laver. Han er staldens største nusse hoved og han elsker at blive striglet og få opmærksomhed.
Da min datter ikke længere rider pga. uddannelse, søger jeg en part som jeg kan have et rigtig godt og stabilt samarbejde med omkring at passe og ride Cæsar.
 
 
 
 

[Part] Hest søger ny bedsteven! (2 dage om ugen)

Part søges 2 dage om ugen, jeg søger ikke en gratis part, prisen er 700,00 kr. pr. måned og betales forud, inkl. Ridehuskort.
Cæsar er ledig for en part på dagene: tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Krav:
- Du er seriøs og ansvarsfuld og kommer hver gang og du kan lide bruge tid på at passe og hygge med hesten.

- Du søger en hest du kan få en masse fantastiske oplevelser sammen med.

- Du er mindst 18 år.Eller har fuld forældre opbakning da jeg søger en seriøs og fast part.

- Du er fortrolig med bidløs ridning eller ikke bange for at prøve det, da min hest ikke rider med bid.

- Du er villig til at udføre stald arbejde på part dagene dette indebære mugning, give halm og wrap, om nødvendigt stille vand i boksen om vinteren, blande foder og sætte det frem.

- For dig er det vigtigt, at strigle og nusse om hesten og blive ven med den, det ligger naturligt for dig at, al træning og ridning foregår på hestensprimisser.

Er det dig jeg søger? Så er du meget velkommen til at kontakte mig og fortælle mere om dig selv og dine heste erfaringer.

Jeg hedder Ninna Jørgensen.
Jeg er 50 år. og har redet ca. 20 år.
Cæsar blev købt til min datter som nu ikke rider mere.
 
 
ID: HST 91735
Dressur: S-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 29 februar 2016 kl. 11:01, og har været vist 11275 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider