Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felina von Fifty

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 29 år 
 164 cm
 Sort
Felina er en rolig, nem og tillidsfuld hest, både i stalden, på ridebanen og på skovtur. Hun har gnist og er arbejdsglad. Hun går nu en LA dressur, men træner en del øvelser på højere niveau (bl.a. versader, travers og kontragalop).
Hun er dog en tung hest og rutine fra rytterens side er en fordel. Grundet sin alder bliver Felina kun brugt til dressur og skovture.
 
 
 
 

[Part] Rolig ældre dressurhoppe søger part

Jeg søger en dygtig rytter og stabil part til at komme og ride min rare og smukke Felina ca. 2 gange om ugen og en weekend om måneden. Felina er opstaldet på Skaarupgaard i Lystrup ved Århus, se evt. http://www.ssrk-rideklub.dk/ Her er særdeles fine ridefaciliteter, ridehaller, bane med lys og en lille privat skov, samt større offentlig skov lidt længere væk. Der er mulighed for undervisning på stedet.
Stort set al daglig pasning af Felina er inkluderet i opstaldningen, så som part skal man primært komme og ride hende. Dertil kommer at hun skal have lidt ekstra foder hældt i krybben hver dag, samt evt. lidt hovpleje af og til.
Prisen for part 2 ugentlige dage beregnes som 2/7 af opstaldningsprisen, som lige nu ligger på 3000 kr. pr. mdr. (inklusiv hø, udlukning på fold,fodring, udmugning, ridefaciliteter mv.). Udgifter til smed, dyrlæge og ekstra foder afholder jeg selv.
 
 
ID: HST 85788
F: Cornet
8602529
M: Fifty
8802776
MF: Roots XX
DHO 326
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 02 januar 2014 kl. 20:37, og har været vist 5614 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider