Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Filip

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, andre  
 Vallak
 27 år 
 155 cm
 Lys skimmel
Her er min hest :) Jeg har haft ham i over 15 år nu, siden han var 2½, så ingen tvivl om at han er min lille øjesten.
Vi kan godt lide at ride dressur og han har gået LA2, som vi har startet på klubplan. Vi er også rigtig glade for at springe, og har startet LD til klubstævner. Vi har dog ikke startet stævner rigtig længe delvis pga tidsmangel, sygdom og manglende interesse fra min side. Vi har leget lidt med noget HMS, og han reagerer rigtig fint på træningen. På tur er han rigtig fin, han er ikke bange for biler eller anden trafik, og er vant til at gå på tur selv. Han kan godt gå og se spøgelser, og er lidt en drengerøv, som har brug for en sikker rytter, men er ellers den sødeste og flinkeste hest der findes. Han er sød og glad for at snakke i stalden, en meget social hest :) Han er en hest med lidt gang i af og til, men kan rides af de fleste rutinerede ryttere. Han er desuden trailervant.
 
 
 
 

[Part] Part søges til skøn allroundhest

Jeg søger en til at ride og passe min hest ca 4 gange om ugen. Du skal kunne betale halvdelen af staldlejen, dvs 900 kr. alt andet til hesten betaler jeg. Jeg foretrækker en hyggerytter, men du må selvfølgelig godt ride undervisning på ham og måske på sigt starte lidt stævner. Vi har ridebane på stedet og gode turmuligheder.
Du skal være rutineret, da han ikke er en begynderhest, og kunne håndtere en hest med lidt spræl i. Du skal derfor også være over 15 år, voksne vil blive foretrukket! Han er en hest der skal rides for ben og sæde, ikke i hånden, så din grundridning skal gerne være på plads. Han står opstaldet i Bramdrupdam fra d.1.9, og der er mulighed for at tage bus eller cykle.
Er der interesse for at ride ham mere end de 4 dage kan det sagtens være en mulighed, evt udlån kan også være en mulighed til den rigtige person.
Ring eller skriv hvis du er interesseret eller vil vide mere.

 
 
ID: HST 57409
F: Silver Shah
fuldblodsararber
M: Touche
MF: Yuri Of Pelere
Fuldblodsaraber
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 august 2015 kl. 16:38, og har været vist 34165 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider